(VIDEO) NOLE POKAZAO EMOCIJE: Mučio se sa sočivima, zgazio reket, šutirao torbu, pokazao uvo publici
Foto: Reuters

Mora Beker da interveniše

(VIDEO) NOLE POKAZAO EMOCIJE: Mučio se sa sočivima, zgazio reket, šutirao torbu, pokazao uvo publici

Tenis -
Srpski teniser odigrao prilično težak meč protiv Španca, a tokom duela koji je trajao više od tri sata bilo je i dosta nervoze

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prebrodio je uspešno osminu finala US Opena pošto je u četiri seta savladao Španca Roberta Bautistu Aguta 3:1 (6:3, 4:6, 6:4, 6:3).

pak, bio je ovo izuzetno težak meč tokom kojeg je Đoković u nekoliko navrata pokazao prilično jake emocije.

Tokom prvog i drugog seta srpski teniser se u nekoliko navrata žalio svom timu kako ga nerviraju sočiva jer se zbog velike vrućine brzo suše. U jednom trenutku dobacio je: "Ne vidim".

http://www.youtube.com/watch?v=8mN3AC4mzVc

Odmah po završetku drugog seta, u kome je imao vođstvo 4:2 i dve vezane brejk lopte, a potom ga izgubio, Đoković je frustriran zgazio reket, a potom šutnuo torbu.

"Frustracija je došla iz činjenice da nisam iskoristio 4:2 i 15:40. Već drugi put u nizu mi se dešava, i protiv Sepija mi se dogodilo, Ne sme da mi se dešava, lak forhend sam promašio. Sutra će Boris da mi izbacuje iz korpe lagane lopte na centar da ih zakucavam, ne znam šta drugo", rekao je posle meča Đoković.

Đoković je u četvrtom setu uspeo da napravi ribrejk i time definitivno slomi otpor Aguta. Bio je svestan da je to presudni trenutak, pa je uz poznati pobednički poklič pokazao uvo publici.

"Želeo sam da pridobijem publiku na svoju stranu takođe", prokomentarisao je Novak taj postupak.

Srpski teniser će u četvrtfinalu poslednjeg grend slema sezone igrati protiv drugog Španca Felisijana Lopeza, koji je prethodno izbacio Fabija Fonjinija.

http://www.youtube.com/watch?v=ejDNTsh5Skk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track