AMERIKANCI DALI NOLETU NOVI NADIMAK: Đoković je Pauk - uvek zna sve!
Foto: Reuters

Srpski teniser ponovo u centru pažnje

AMERIKANCI DALI NOLETU NOVI NADIMAK: Đoković je Pauk - uvek zna sve!

Tenis -
Đoković je teniska verzija Varisa iz Igre prestola, u svetu rođen u brutalnosti magije, on je Pauk, onaj koji izgleda uvek da zna sve, navode američki mediji

Novinari američkog Sport Ilustrejteda objavili su da je prvi reket sveta Srbin Novak Đoković teniska verzija Varisa, koji je glavni lik u seriji "Igra prestola".Varis je glavni lik u nekoliko sezona ove serije, a koristi se raznim spletkama."Đoković je teniska verzija Varisa iz Igre prestola, u svetu rođen u brutalnosti magije, on je Pauk, onaj koji izgleda uvek da zna sve. Srbin suvereno vlada svetskim tenisom, a njegovi rivali su previše iscrpljeni da ga svrhnu sa vrha", poručuju novinari ovog lista.

"Đoković je sada na vrhuncu snage i sigurno će vladati tenisom još mnogo godina. Rafael Nadal ima problema sa povredama, dok je Rodžer Federer blizu kraja karijere. Novaka bi mogli da ugroze Nišikori, Marej i Raonić, ali oni nemaju kvalitet kao što ga imaju Federer i Nadal", dodao je se u tekstu i zaključuje se da je Đoković predodređen da ostane zapamćen u teniskim analima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track