NOVI MALER: Tipsarević ide u penziju?!
Foto: BETA

Srpski teniser mora ponovo na operaciju

NOVI MALER: Tipsarević ide u penziju?!

Tenis -
Povreda kolena: Janko Tipsarević otputovao u Nemačku, gde će treći put u poslednje dve godine biti podvrgnut hirurškom zahvatu

Srpski teniser Janko Tipsarević odlučio je da ode i na treću operaciju u poslednje dve godine. Ovog puta u pitanju je desno koleno, za razliku od prethodna dva puta, kad je morao pod nož zbog pete. Nekad osmi igrač sveta već je otputovao u Nemačku, gde će mu operisati koleno, a s obzirom na to da ima 32 godine, uveliko se spekuliše da bi uskoro mogao da završi tenisku karijeru.Ipak, Janko veruje da će se vratiti na teren još jači i da će i iz ove bitke izaći kao pobednik.

Jasna odluka

- Još jedna bitka na pomolu. Nakon više od tri meseca problema, moj tim i ja odlučili smo da je najbolji potez za moju karijeru da uradim operaciju desnog kolena. Poslednje dve godine bile su teške, ali sam uveren da ću i ovo prebroditi i izaći jači nego pre. Hvala svima na podršci - napisao je na Fejsbuku Tipsarević.Podrška sa svih stranaSličnog mišljenja je i selektor Dejvis kup selekcije Srbije Bogdan Obradović, koji veruje da Janko nije rekao poslednje zbogom tenisu.- Kroz šta je on sve prošao u poslednjih nekoliko godina, normalan čovek bi verovatno odlučio da se povuče, posveti porodici, šeta s decom, uđe u neki privatni biznis ili bude trener. Ipak, Janko je fanatik i verujem da nije rekao poslednje zbogom tenisu. On je jednostavno takav tip čoveka - istakao je Obradović.

Bogdan ObradovićŽELIM MU BRZ OPORAVAKBogdan Obradović poželeo je Tipsareviću da se što pre oporavi, ali je i poručio da ne zna koliko je povreda kolena ozbiljna.- Želim mu što brži oporavak i nadam se da povreda kolena nije toliko ozbiljna, te da će se što pre vratiti na teren. Ne znam detalje, sreo sam njegovu suprugu Biljanu, koja mi je rekla da je otputovao u Nemačku na operaciju - istakao je Obradović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja