Marko Đoković na Volandrija, Lajović sa Doneskojem
Foto: Saša Pavlić

Serbia open

Marko Đoković na Volandrija, Lajović sa Doneskojem

Tenis -
Italijan Sepi je drugi nosilac turnira, Finac Nieminen treći a četvrti Argentinac Nalbandijan. Najbolji teniser sveta Novak Đoković otkazao je učešće na turniru iz privatnih razloga, pa će njegov brat Marko i Lajović pokušati da na domaćemn terenu zabeleže zapažen rezultat

BEOGRAD - Srpski teniser Marko Đoković igraće u prvom kolu Serbia Opena protiv Italijana Filipea Volandrija, dok će se drugi prestavnik Srbije u singlu Dušan Lajović sastati sa Rusom Evgenijem Doneskojem, odlučeno je žrebom u Beogradu.

Đoković koji je dobio posebnu pozivnicu za nastup na turniru će se ukoliko pobedi Italijana u drugom kolu sastati sa prvim nosiocem turnira Pablom Anduharom iz Španije. Lajović će na startu turnira imati nešto lakši duel pošto je i Doneskoj, kao i spski teniser, nastup obezbedio putem posebne pozivnice organizatora.

Italijan Andreas Sepi je drugi nosilac turnira, Finac Jarko Nieminen treći a četvrti Argentinac David Nalbandijan. Najbolji teniser sveta Novak Đoković otkazao je učešće na turniru iz privatnih razloga, pa će njegov brat Marko i Lajović pokušati da na domaćemn terenu zabeleže zapažen rezultat.

Turnir Serbia Open igra se od 28. aprila do 6, maja na terenima teniskog centra Novak. Nagradni fond turnira iznosi 418.700 evra, a pobednik će osvojiti 66.00 evra i 250 ATP poena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track