JANKO I BILJANA TIPSAREVIĆ ZA STORI: Planiramo drugo dete
Foto: Story

Pozdrav s Maldiva: Tipsarevići pobegli od jeseni u leto

JANKO I BILJANA TIPSAREVIĆ ZA STORI: Planiramo drugo dete

Tenis -
Janko i Biljana uživaju na egzotičnoj destinaciji, odakle su poslali ekskluzivne fotografije i intervju za najtiražniji nedeljnik Stori

Novi broj najtiražnijeg srpskog magazina o poznatima Stori donosi ekskluzivnu ispovest i fotografije Janka i Biljane Tipsarević s odmora na Maldivima.Država na jugu Azije ima poseban značaj u životu poznatog bračnog para.- Pre sedam godina verili smo se upravo na Maldivima. Taj čin će ostati u našem pamćenju kao romantičan i emotivan. Oboje volimo mirnija mesta s toplom klimom, a to upravo imamo ovde - počela je Biljana priču za Stori.Nadovezao se Janko prisećanjem na veridbu.- Znam da sam imao tremu - uz osmeh je rekao srpski teniser.Tipsarevićev oporavak od povrede ide planiranom dinamikom, pa će srpski teniser u prvim danima 2016. godine ponovo biti na terenu.- Najgore je prošlo, nije mi bilo lako da budem miran i čekam da povreda prođe. Mnogo mi znači podrška koju imam od supruge. Sve što mi se dešavalo učinilo me je još jačim, ne samo u mojoj profesiji već i kao ličnost.Modna dizajnerka i teniski as razmišljaju i o proširenju porodice.- Svakako ne bismo voleli da Emili bude jedinica. Biljana ima sestru Jovanu, a ja brata Veljka i oboje znamo kolika je to sreća i bogatstvo - zaključio je Janko Tipsarević.(M. B.)

Prvi odmor bez ćerkiceEMILI KOD BAKE I DEKE U BEOGRADUJanko i Biljana otišli su sami na odmor. Ćerkica Emili ostala je u Srbiji kod Biljaninih roditelja.- Jedino duže razdvajanje od Emili bilo je za vreme Jankovih operacija u Nemačkoj, što smo najteže podneli. Moj tata joj sve dozvoljava, zato ga i obožava. Janko je popustljiv, ali ipak postavlja neke granice. Emili još nema osećaj za vreme, a i kada mi nismo tu, okružena je s mnogo ljubavi, tako da je uvek vesela - priča Biljana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track