NEZAPAMĆEN SKANDAL U MELBURNU: Kladioničari pretili smrću španskim teniserima!
Foto: AP

Policija pokrenula istragu

NEZAPAMĆEN SKANDAL U MELBURNU: Kladioničari pretili smrću španskim teniserima!

Tenis -
Španski teniseri Nikolas Almagro i Roberto Bautista Agut dobili su pretnje smrću na društvenim mrežama posle mečeva na Australijan openu.

Svetski mediji navode da se verovatno radi o kladioničarima koji su izgubili veliki novac na mečeve dvojice tenisera."Pazi kada izlaziš iz kuće. Čekaću te i obesiću te o drvo. Naredni dan sam se osvrtao oko sebe kada god bih izašao iz hotela i prijavio sam sve policiji", rekao je Bautista Agut, koji je 21. teniser sveta.

Španac je u prvom kolu pobedio Martina Klizana 6:2, 3:6, 6:4, 2:6, 6:2, a potom u drugom kolu Dušana Lajovića i to opet posle pet setova 4:6, 6:2, 4:6, 6:2, 6:1. On će u trećem kolu Australijan opena igrati protiv Marina Čilića."Rekli su mi da će mi polomiti noge. Ja želim da pobeđujem, jer tako zarađujem hleb za porodicu. Rešenje je vrlo jednostavno. Zabranite klađenje na tenis", izjavio je Almagro, koji je 73. na ATP listi.Almagro je u prvom kolu pobedio Žilijena Benetoa 6:3, 6:7, 6:3, 7:6, a u drugom kolu je poražen od Austrijanca Dominka Tima 6:3, 6:1, 6:3.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track