EKSKLUZIVNI PAPARACO: Novak i Jelena kumovali u Zemunu!
Foto: Dragana Udovičić

Kurir ulovio najboljeg tenisera sveta

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Novak i Jelena kumovali u Zemunu!

Tenis -
Bračni par Ðoković nedeljno popodne proveo u prestižnom ribljem restoranu na keju uz starogradsku muziku i dugogodišnjeg prijatelja.

Novak Ðoković proveo je nedeljno popodne sa suprugom Jelenom u poznatom restoranu u Zemunu. Razlog je bilo Novakovo kumovanje dugogodišnjem prijatelju, koji je tom prilikom organizovao i prigodnu proslavu. Paparaco Kurira uslikao je poznati par dok je napuštao ugostiteljski objekat.

...slavni teniser rado pozirao s mališanom...
...slavni teniser rado pozirao s mališanom...

Nole i Jelena uživali su u ribljim specijalitetima, a da su se dobro proveli govori podatak da su čak dva i po sata proveli u restoranu.Brzo se u Zemunu pročulo da im je Nole u gostima, pa je tako majka s dvoje dece morala da prekine spremanje ručka kako bi klinci videli idola.- Obustavila sam spremanje hrane, a oni učenje i odmah smo došli do restorana. Oni više od svega žele da se fotografišu s Novakom - uz osmeh je pričala majka dvojice učenike osnove škole u Zemunu, koji su dva sata čekali dok se Novak nije pojavio.

...naš as zastao i da podeli autograme najmlađima...
...naš as zastao i da podeli autograme najmlađima...

Najbolji svetski teniser izašao je nasmejan iz restorana, a rado je izašao u susret dečacima koji su uz fotografiju dobili i autograme! Njihovoj sreći nije bilo kraja.Novak je, inače, nosio i naočare jer još vuče probleme zbog infekcije oka, ali ni to nije uticalo na njegovo sjajno raspoloženje.

...Noletu limuzina za srećan put
...Noletu limuzina za srećan put

Infekcija prolaziSRBIJA SA ÐOKOVIĆEM U PIONIRUNole će najverovatnije predvoditi srpski Devis kup tim u meču prvog kola Svetske grupe Devis kupa protiv Kazahstana. Proces oporavka od infekcije oka ide u dobrom smeru i trenutno su veći izgledi da Ðoković bude na terenu u Pioniru.- I dalje imam problema s infekcijom očiju. Nakon pregleda lekara prepisana mi je terapija i nadam se poboljšanju. Očekujem da narednih dana situacija bude bolja kako bih krenuo na treninge i bio spreman za Dejvis kup - kazao je Ðoković.Dueli protiv Kazahstana na programu su od petka do nedelje, a pored Novaka u timu Srbije su i Viktor Troicki, Filip Krajinović i Nenad Zimonjić. Ulaznice su uveliko u prodaji, a najjeftinije za trodnevni program staju 1.950 dinara. Kapacitet Pionira biće smanjen i iznosiće 4.900 mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track