UDOVIČIĆ ODUŠEVLJEN NOLETOM: Za tebe ne postoji nemoguće, a granice mogućeg postavljaš ti!
Foto: Tanjug/AP

Ministar sporta čestitao Đokoviću

UDOVIČIĆ ODUŠEVLJEN NOLETOM: Za tebe ne postoji nemoguće, a granice mogućeg postavljaš ti!

Tenis -
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je večeras srpskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje Masters turnira u Majamiju. „

"Svaka čast Novače! Ti već dugo ispisuješ svetsku tenisku istoriju, ovaj uspeh je samo jedna u nizu potvrda tvoje apsolutne dominacije na svetskom tronu! Za tebe ne postoji nemoguće, a granice mogućeg postavljaš ti i po tome jesi uzor u svakom smislu svim mladim ljudima, ne samo sportistima. Od srca, najiskrenije čestitam tebi i tvom timu i hvala ti što si još jednom Srbiju učinio ponosnom!", navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita je Đokoviću pobedu na pobedi u finalu turnira u Majamiju."U ime Narodne skupštine i lično ime čestitam na još jednoj ubedljivoj pobedi kojom ispusujete nove stranice istorije tenisa. Ovom pobedom ste ponovo pokazali da talentom i izuzetnom igrom zaslužujete poziciju najboljeg svetskog tenisera. Svaka čast", navela je Gojković.Đoković je večeras u finalu Mastersa u Majamiju pobedio Japanca Keija Nišikorija sa 6:3, 6:3. Novak je trijumfom u Majamiju stigao do rekordnog, 28. Mastersa u karijeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track