EKSKLUZIVNO RAFAEL NADAL ZA KURIR: Izvini, Nole, i mene Srbi vole!

Specijalno za naš list

EKSKLUZIVNO RAFAEL NADAL ZA KURIR: Izvini, Nole, i mene Srbi vole!

Tenis -

Španac pristao da govori za naš list uprkos krutim pravilima na Rolan Garosu po kojima je novinarima zabranjeno da prilaze teniserima mimo konferencije za medije

Silno motivisan, željan trofeja, a samim tim i pobede nad Novakom Đokovićem, Rafael Nadal obratio se izveštaču Kurira tokom Rolan Garosa u Parizu. Nekada najbolji teniser sveta, slavni Španac, odavao je utisak druželjubivog momka, ali i maksimalno koncentrisanog na treninge i mečeve.

Na konstataciju da dolazimo iz Srbije i da on u našoj zemlji takođe ima veliki broj navijača, Rafa nam se obratio:- Pa to je baš super. Hvala na tome. Pozdravite sve u Srbiji!Do legendarnog asa nije bilo lako doći. Već na početku trening-centra u Parizu od organizatora smo dobili instrukcije da nema nikakvih intervjua, pravljenja video-klipova niti bilo čega drugog što može da ometa tenisere. Iako nas je čekala nemoguća misija, razmišljali smo kako da ipak prekršimo kruta pravila na Rolan Garosu. Kad se pojavio Nadal, nismo odoleli, prišli smo mu svesni mogućnosti da nam se zabrani da ikad više uđemo na ovaj teniski kompleks. Iako nema nikakvu obavezu da priča za medije mimo konferencije, Španac je pristao da odgovori na nekoliko pitanja.- Ajde na brzinu - odgovorio nam je slavni as.Šta očekuje od ovog grend slema?- Još je rano. Ima još dosta da se igra. Ima mnogo favorita. Sve je moguće.A Novak? Šta će uraditi Đoković?- Naravno, on je uvek favorit na svim turnirama, pa i u Parizu. Kostur nas ukršta u polufinalu ako i on i ja tamo stignemo. Neće biti lako protiv njega.Kakve su vaše šanse?- Idem u svaki meč da pobedim, dobro se osećam, pa ćemo videti dokle ću dogurati - skroman je bio Nadal, koji je uz kratak, ali ekskluzivan razgovor pristao da se fotografiše s našim izveštačem.

Rafael Nadal i novinar Kurira Milan Nastić foto Kurir
Rafael Nadal i novinar Kurira Milan Nastić foto Kurir

Drugo kolo bez iznenađenjaĐOKOVIĆ IZBACIO DARSIJANovak Đoković se, kao što se i očekivalo, plasirao u treće kolo Rolan Garosa. Naš as juče je pobedio Stiva Darsija sa 3:0 (7:6, 6:3, 6:4).Novak će u trećem kolu igrati sa Bedenom, koji je u pet setova bio bolji od Karenja Buste.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track