HUMANITARNI TURNIR U TENISU: Ambasador Čepurin nije smeo na crtu novinarki Kurira
Foto: Stefan Jokić

Naš list učestvovao na humanitarnom turniru

HUMANITARNI TURNIR U TENISU: Ambasador Čepurin nije smeo na crtu novinarki Kurira

Tenis -

Ivana Šaronjić i Marija Dejanović blistale na terenima „Novak“, gde su pred ruskim ambasadorom pokazale zavidno tenisko umeće

I Novak Đoković bi čestitao Ivani Šaronjić i Mariji Dejanović da je mogao da ih vidi kako igraju tenis. Ženski dubl Kurira zasenio je sve na humanitarnom turniru FEFA open, odigranom juče na terenima „Novak“ u Beogradu. A osim što su pokazale zavidno tenisko umeće, naše novinarke bile su ubedljivo najlepše takmičarke, a u prilog tome govori i činjenica da su mnogi želeli selfi s našim šampionkama.Ipak, bitnije od toga je, naravno, što je Kurir doprineo velikoj humanitarnoj akciji u režiji FEFA opena.

- FEFA open je teniski turnir s humanitarnim ciljem koji se organizuje već devetu godinu u partnerstvu Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju i Unicefa Srbija. Sva prikupljena sredstva od turnira biće usmerena na programe podrške inkluzivnom obrazovanju u Srbiji. Osim doniranja materijalnih sredstava prikupljenih na turniru, promovišemo i vrednosti kao što su solidarnost i empatija. Time pospešujemo kulturu davanja u našoj zemlji - istakli su u organizaciji.

Humanitarni turnir na Dorćolu uveličao je i ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin, koji nije smeo na crtu Ivani Šaronjić. Na konstataciju da želi da ga razbije u tenisu kad već neće da da intervju, ruski diplomata se nasmejao.(G. A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track