SRAMOTA: Ana i Jelena nisu čestitale Novaku
Foto: Fonet, AP, Beta, Dado Đilas

Srpska posla: Svi veličaju Đokovićev uspeh, ali ne i teniserke

SRAMOTA: Ana i Jelena nisu čestitale Novaku

Tenis -

Ivanovićeva i Jankovićeva iskulirale istorijski uspeh najboljeg tenisera sveta iako koriste društvene mreže, na kojima su se oglasili brojni planetarni asovi

Dok ceo svet veliča uspeh Novaka Đokovića, Ana Ivanović i Jelena Janković nisu čestitale trenutnom vlasniku sva četiri grend slem trofeja.Iako koriste društvene mreže, naše teniserke nisu našle za shodno da se oglase povodom Noletovog istorijskog uspeha. To su uradili gotovo svi naši teniseri i ostali sportisti, pa čak i legendarni sportisti širom planete, ali podrška naših igračica je izostala.Ana češće koristi društvene mreže od Jelene, a poslednji put je tvitovala u danu kada je preminuo legendarni Muhamed Ali. Jankovićeva je aktivnija na Fejsbuku, a tamo je pre nekoliko dana postavila fotografije terena u Holandiji jer tamo nastupa. Interesantno je da Jelena prati rezultate naših sportista, pa je tako na Tviteru izrazila divljenje kada su „orlići“ osvojili Mundijal na Novom Zelandu.

Za Anu je možda i logično, pošto je Kurir već pisao o tome da je njen odnos s Novakom zahladneo nakon što je nije pozvao na svadbu. Iako Nole prati Anu Ivanović na Instagramu, Švanjštajgerova verenica nikako da mu uzvrati.S druge strane, teško je i nabrojati ko je od srpskih sportista preko društvenih mreža čestitao Đokoviću, a od tenisera to je uradio njegov prijatelj Janko Tipsarević, zatim Jovana Jakšić, oglasila se i mlada Olga Danilović, dok je Nenad Zimonjić retvitovao pobedničku fotografiju.

KapitenskiBANE IVANOVIĆ: SVI TREBA DA SMO PONOSNI NA NOLETAKada kapiten Branislav Ivanović, koji je osvojio Ligu šampiona i Ligu Evrope, kaže da i danas, u 32. godini ima sportskog uzora, onda ta izjava dobija poseban značaj.- On je uzor svima nama. Uživam dok ga gledam i u njegovim uspesima pronalazim inspiraciju. Takva teniska veličina nije se nikad pojavila. Drago mi je što imamo takvog ambasadora i što je on strancima prva asocijacija na Srbiju. Svi treba da budemo ponosni na njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track