Novak: Miho, svaka ti čast za petoro dece
Foto: BETA

Sa Mihajlovićem u Rimu

Novak: Miho, svaka ti čast za petoro dece

Tenis -
Đoković susret iskoristio i da sazna da li je pao dogovor između Mihe i Fudbalskog saveza Srbije

Sreli se zemljaci!Najbolji teniser današnjice Novak Đoković posle trijumfa nad Francuzom Žo-Vilfridom Congom iskoristio je priliku da malo proćaska sa Sinišom Mihajlovićem. Jedini kandidat za selektora "orlova" pratio je taj Noletov duel u društvu supruge Arijane i njihovo petoro dece.

- Videli smo se posle mog duela sa Congom. Čestitao mi je na pobedi, drago mi je da smo se sreli. Upoznao me je sa ženom i decom. Au, nisam ni znao da ih ima petoro! Svaka čast, to je za pohvalu - kazao je Đoković uz osmeh.Najbolji srpski i svetski teniser ima jasan stav i kad je u pitanju angažman Siniše Mihajlovića na mesto selektora. Susret je iskoristio i da sazna da li je pao dogovor između Mihe i Fudbalskog saveza Srbije.

- Nije hteo da mi otkrije tajnu. Ko zna, možda nešto krije od mene (smeh). Mislim, suvišno je pričati o njemu i njegovim kvalitetima kao bivšem igraču, a sada kao treneru. Cela Italija ga poštuje i respektuje. Veliko je ime i smatram da je pravi čovek za nas i da treba da bude selektor Srbije.Novak Đoković se osvrnuo i na duel finala Lige šampiona između Bajerna i Čelsija u Minhenu.- Bajern je favorit, ali navijam za Čelsi. Šteta što Bane Ivanović neće moći da igra. Što se mene tiče, napred "plavi" - zaključio je Đoković.

Nole sa najviše stila

Predstavnici modnog časopisa GQ dodelili su Novaku Đokoviću nagradu kao igraču s najviše stila. Nole je bio izuzetno iznenađen kad mu je na konferenciji za medije ova novost saopštena, jer je poznato da je Rodžer Federer dugogodišnji vladar u ovoj kategoriji.- Nisam imao pojma da sam dobio nagradu! Zaista sam je dobio? U redu. Ovo je drugačija nagrada od svih prethodnih. Nikada nisam dobio tako nešto. Ne smatram da imam baš previše stila, ali ako tako mislite, hvala vam. Biću ubuduće veoma odgovoran, jer ova nagrada zahteva dodatnu odgovornost - poručio je Nole.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track