Nole: Rafa greške ne prašta
Foto: REUTERS

posle poraza

Nole: Rafa greške ne prašta

Tenis -
Kada igrate protiv Nadala na šljaci on je uvek favorit, bez obzira na to što sam imao sedam uzastopnih pobeda. Rafa je najbolji na svetu na ovoj podlozi i to je pokazao, jer je znao da kazni moje greške

RIM - Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle poraza u finalu Rima od Rafaela Nadala (7:5, 6:3) izjavio je da nije iskoristio šanse koje je imao i da je Španac to znao da kazni.

"Kada igrate protiv Nadala na šljaci on je uvek favorit, bez obzira na to što sam imao sedam uzastopnih pobeda. Rafa je najbolji na svetu na ovoj podlozi i to je pokazao, jer je znao da kazni moje greške", rekao je Đoković na konferenciji za medije.

On je dodao da nije nezadovoljan, iako nije odbranio titulu, i da sa mnogo samopuzdanja dočekuje Rolan Garos, jedini gren slem koji još nije osvojio.

"Današnji meč bio je prilično izjednačen, imao sam svoje šanse, ali ih nisam iskoristio i to Rafa ne prašta. Kad se sve sabere mogu da budem zadovoljan ovim turnirom i sa mnogo optimizma idem u Pariz", poručio je Đoković.

Rolan Garos, 111. po redu, održaće se od 27. maja do 10. juna u Parizu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track