UČENJE PRVIH KORAKA BELOG SPORTA: Otvorena škola tenisa posetila Gračanicu
Foto: TSS

Besplatna obuka za mališane

UČENJE PRVIH KORAKA BELOG SPORTA: Otvorena škola tenisa posetila Gračanicu

Tenis -

Nova stanica "Otvorene škole tenisa" ovoga puta je bila Gračanica.

Veliki broj mališana okupio se u sportskom centru Gračanice, gde su uz druženje, zabavu i pomoć stručnih trenera, imali priliku da nauče prve korake tenisa.

Besplatna škola tenisa bila je prilika da mali sportisti pokažu takmičarski duh, talenat i veliku zainteresovanost za „beli sport“, a željom i upornošću uspeli su da savladaju osnovna pravila tenisa i odigraju svoj prvi meč.

foto: TSS
foto: TSS

Dvodnevno druženje proteklo je u znaku sporta, prijateljstva i timskog duha, a deca iz Gračanice pokazala su i oduševljenje zbog toga što je ovaj teniski karavan posetio i njihov grad. Kao znak zahvalnosti na fer pleju, svim posetiocima ove akcije dodeljene su diplome.

foto: TSS
foto: TSS

Ovo je besplatna škola tenisa koja se organizuje već petu godinu za redom, a promocija dečijeg sporta, zdravlja i pravilnog razvoja mladih deo je društveno-odgovornog poslovanja, i realizuje se pod sloganom "Budućnost na delu".

foto: TSS
foto: TSS

Nakon uspešno realizovane besplatne škole tenisa u Gračanici, teniski karavan posetiće i Zrenjanin, Ćupriju, Jagodinu i Suboticu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track