HISTERISALE NA SVADBI: Jelena i Snežana Janković vrištale i terale novinare
Foto: Dragan Kadić

Teniserka i njena mama pravile skandal

HISTERISALE NA SVADBI: Jelena i Snežana Janković vrištale i terale novinare

Tenis -

Jelena i Snežana Janković vrištale i terale novinare koji su se okupili ispred restorana na Kalemegdanu kako bi izveštavali sa venčanja brata slavne sportistkinje

Jelena Janković juče je oženila starijeg brata Marka. Veselje je organizovano u jednom poznatom beogradskom restoranu, ispred kojeg su se okupili predstavnici medija očekujući dolazak srećne porodice Janković. Međutim, oni su došli namršteni!

Ni harmonikaš je nije oraspoložio... Jelena namrštena ide ka restoranu
Ni harmonikaš je nije oraspoložio... Jelena namrštena ide ka restoranu

Umesto da joj to bude jedan od najsrećnijih dana, najbolja teniserka Srbije histerisala je na novinare koju su na kiši čekali ispred restorana.- Neću da dajem intervjue, ne pada mi na pamet! - drsko je rekla Jankovićeva, iako joj niko nije tražio intervju.Jelena je skrivala lice, a u tome joj je pomagala i tetka. Ubrzo su na Kalemegdan stigli mladenci, brat Marko i manekenka Isidora Stančić, kao i Jelenini roditelji Snežana i Veselin. I oni su, baš kao i Jelena, kad su ugledali medije, odmah promenili raspoloženje, a majci je pripala uloga pregovarača s novinarima.

A na Instagramu - osmesi... Porodica Janković (Jelenin brat i snajka gore levo)
A na Instagramu - osmesi... Porodica Janković (Jelenin brat i snajka gore levo)

- Ko je vas zvao? Mi nismo hteli da mediji dođu jer nećemo da od ovoga pravimo glamurozno venčanje. Imaćete vi priliku da slikate, ali ne danas. Molim vas da se sklonite jer moj sin neće izaći iz auta dok ne odete. On ne želi da ga fotografišete. Ako ne odete, mladenci neće izaći i upropastićete nam veselje. Da li to želite? - rekla nam je Snežana Janković.Naravno, ispoštovali smo želju Jankovića i otišli. Tek tada su Marko i Isidora ušli u restoran i veselje je moglo da počne.

Šlag na tortiMARIJA SPECIJALNA GOŠĆAPre svih svatova u restoran na Kalemegdanu stigla je pop zvezda Marija Šerifović. Obučena u svom prepoznatljivom stilu - patike, trenerka i dukserica, žurnim koracima ušla je u restoran.- Marija je specijalna gošća na venčanju Jeleninog brata. Ona će nastupiti oko devet sati, a sad je došla na tonsku probu - rekao je za Kurir jedan od organizatora venčanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track