SELEKTOR SRBIJE O INCIDENTU U LONDONU: Britanci pokazuju da mrze Đokovića!
Foto: Fonet

Sramota

SELEKTOR SRBIJE O INCIDENTU U LONDONU: Britanci pokazuju da mrze Đokovića!

Tenis -

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović smatra da su Britanci smišljeno hteli da isprovociraju Novaka Đokovića na konferenciji posle pobede nad Dominikom Timom, ali nisu uspeli.

Naime, jedan novinar je ušao u dijalog s Đokovićem i optuživao ga da je zbog bacanja reketa mogao da povredi nekog u publici i da bi zbog toga trebalo da bude suspendovan?!

- Britanci su još jednom pokazali koliko su isfrustrirani zbog Novaka Đokovića! To konstantno rade u dugom periodu. Međutim, Novak je sjajno odgovorio na te sitne provokacije. Znam da mu nije bilo prijatno, ali isto tako znam da mu takve stvari jačaju karakter - rekao je za Kurir Obradović.Britanci prednjače u provociranju Novaka Đokovića. Očigledno mu nisu zaboravili što je odbio njihovo državljanstvo, a žele i da Endija Marija oslobode pritiska.

- Takvo ponašanje samo potvrđuje njihov karakter zemlje osvajača, kojoj teško pada da neko poput Đokovića, koji je Srbin, bude najbolji na svetu. Oni misle da su najbolji u svemu, a nisu, i ne mogu da se pomire s tim. To je globalni problem za psihologe i sociologe, da s naučne strane objasne tu mržnju i isfrustriranost - zaključio je Obradović.E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track