Jelena se testirala
Foto: REUTERS

Srpska teniserka posetila repulički Zavod za sport

Jelena se testirala

Tenis -
Zadovoljna sam rezultatima koji pokazuju da su dosadašnje pripremne faze za mečeve i turnire odrađeni kvalitetno i uspešno, kaže Jankovićeva

BEOGRAD - Srpska teniserka Jelena Janković posetila je Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije gde je gde je odradila testiranja, bitna za doziranje treninga.Testiranja su odrađena na najsavremenijem aparatu izokinetički dinamomemtar.

- Zadovoljna sam rezultatima koji pokazuju da su dosadašnje pripremne faze za mečeve i turnire odrađeni kvalitetno i uspešno, u narednom periodu ću nastaviti istom posvećenošću prema treningu kao i do sad. Posebna zahvalnost direktoru Zavoda Jasminku Pozdercu na gostoprimstvu i toploj dobrodošlici, imala sam sjajne uslove za testiranja, na najsavremenijim spravama, sa sjajnim lekarima i stručnjacima u ovoj oblasti, koja je jako važna za svakog vrhunskog sportistu.

Prijatno sam iznenađena uslovima za testiranja sportista koje nudi i ima naš Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, sve čestitke i sigurno je da ću i ubuduće dolaziti ovde, rekla je Jelena koja će Srbiju predstavljati na Olimpijskim igrama u Londonu, što će biti njeno treće učešće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track