VAJDA OBORIO INTERNET: Novakov trener OVOM fotografijom jasno pokazao šta nas očekuje u Melburnu
Foto: Profimedia

Đoković u naručju stručnog štaba

VAJDA OBORIO INTERNET: Novakov trener OVOM fotografijom jasno pokazao šta nas očekuje u Melburnu

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Melburnu gde nas od ponedeljka 16. januara očekuje prvi Gren slem sezone, Australijan open.

Đoković brani titulu i ima mogućnost da osvoji sedmi trofej na "Rod Lejver" areni, čime bi ušao u istoriju kao prvi teniser kome je to pošlo za rukom. Ujedno, pred Novakom je bitka sa Endijem Marejem za prvo mesto na ATP listi.

Novaku bi trofej u Australiji ujedno bio i 13. gren slem u karijeri, čime bi se približio Rodžeru Federeru koji ima 17 trofeja na četiri najveća teniska turnira.

Sve ovo stvara određenu dozu neizvesnosti i pitanje, da li Novak Đoković može 29. januara da podigne pehar.

Svakako će mnogo toga zavisiti i od raspoloženja sa kojim najbolji srpski teniser bude ušao u turnir. Ako je i bilo neke dileme da li je Novak dobro raspoložen, onda je njegov trener Marijan Vajda jednom fotografijom jasno stavio do znanja šta nas očekuje u Melburnu.

Uz poruku "Ovde smo", Vajda je na Instagramu objavio fotografiju stručnog štaba koji tokom treninga na rukama nosi Novaka Đokovića. Nasmejana lica Marijana Vajde, Miljana Amanovića, Gebharda Griča i Novaka Đokovića dobar su znak pred start turnira i jasna poruka rivalima da je Đoković u odličnoj formi.

O tome dovoljno svedoče i kladionice koje su Novaku dale ulogu favorita ispred prvog nosioca Endija Mareja.

BONUS VIDEO - Ogromno srce ima Novak Đoković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track