ANA IVANOVIĆ OTVORILA DUŠU: Neću više da budem ČERGARKA!
Foto: Profimedia

Presela joj putovanja i selidbe

ANA IVANOVIĆ OTVORILA DUŠU: Neću više da budem ČERGARKA!

Tenis -

Živela sam svuda i nikada nisam imala mesto koje sam mogla nazvati domom, kaže bivša srpska teniserka, ne krijući da je srećna u Čikagu

Ana Ivanović spremna je za novi život! Kako kaže, više ne želi da bude - čergarka! Lepa Srpkinja, nekada najbolja teniserka sveta, jedva je dočekala da se skući sa suprugom, fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, u njihovom novom domu u Čikagu.- Oduvek govorim da sam čergarka, živela sam svuda i stalno se seljakala, tako da mi je veoma važno da sada imam jedno mesto na koje ću se uvek vraćati. Nikada u životu nisam imala nešto što sam mogla nazvati domom - rekla je Ana.Lepa Beograđanka, koja je već ranije izjavila da se nada da će imati najmanje troje dece, namerava da Bastijanu nametne neke od srpskih tradicija. Porodično okupljanje nedeljom je obavezno, a Ana je tu da se pobrine za kuvanje.- U Srbiji je tradicija da je nedelja porodični dan. Tu smo uvek jeli zajedno za jednim velikim stolom. A pošto sam ja bila veoma radoznalo dete, uvek sam gledala u svoju majku i baku i pomagala oko priprema. Bastijan ne kuva, uglavnom to ja radim - rekla je Ivanovićeva.Kad je kod kuće, lepa teniserka voli da se opusti i uživa, ali kako kroz smeh kaže, ma koliko hladno bilo, nikada ne skida čarape.- U kući sam uvek u čarapama. Čak i leti. Volim da sam u udobnim stvarima. Osim kada izlazim, nakon godina nošenja sportske obuće, obožavam da se popnem na štikle. Ali ne dužih od osam centimetara... One od deset ili 12 su mi previše neudobne.

Život u ČikaguIZ KUĆE POGLED NA PLAŽUAna i Bastijan su u Čikagu izabrali prelepu kuću na obali jezera Mičigen, a Srpkinja je prezadovoljna svojim novim domom, pa se na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj se vidi pogled iz njihovog doma.- Naša nova kuća - napisala je Ana uz fotografiju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

10 najčudnijih rituala svetskih sportista: Među njima je čak troje Srba

LEPA I BEZ ŠMINKE: Pogledajte kako izgleda Ana Ivanović kada se sredi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track