NOLE U FRCI NA ŠLJACI: Đoković gubi drugo mesto
Foto: Reuters

Loše

NOLE U FRCI NA ŠLJACI: Đoković gubi drugo mesto

Tenis -

Opasnost Naš as, očito u lošoj formi, u Rimu i na Rolan Garosu brani čak 2.600 bodova, dok će euforični Rafael Nadal na ova dva turnira braniti samo 170 poena

Novaku Đokoviću ugroženo je drugo mesto na svetu. Najbolji srpski teniser pred sobom ima dva turnira, na kojima brani čak 2.600 bodova, dok Rafael Nadal na mastersu u Rimu i na Rolan Garosu brani svega 170 poena!

S obzirom na to da je Španac u naletu dobre igre i da dominira na teniskim turnirima, postoje velike šanse da u naredne tri nedelje svrgne Novaka sa druge pozicije! Ukoliko održi igru na nivou na kom je od početka sezone, Nadal će se vratiti u sam vrh ATP liste, pogotovo ako se u obzir uzme činjenica da Đoković već neko vreme ima problema i ne može da se vrati u formu na kakvu je navikao.Ipak, srpski as ne odustaje i ne sumnja u sebe, već se nada da će uspeti da odbrani titulu osvojenu na Rolan Garosu prošle sezone, bez obzira na to što je Rafa glavni favorit.- Rekao bih da Nadal jeste favorit na Rolan Garosu. Ima veoma dobre rezultate ove sezone, ne samo na šljaci već i na brzoj podlozi. Bez obzira na to da li je u dobroj ili lošoj formi, Rafa je favorit na svakom turniru na kojem igra, posebno na šljaci, na kojoj se oseća najprijatnije. Uvek je favorit na Rolan Garosu, ali ja osećam da mogu da ga osvojim - poručio je Novak, koji je učešće na turniru u Madridu završio u polufinalu, gde ga je eliminisao upravo Nadal.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Izlazak Đokovića na teren u Madridu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track