(VIDEO) VILANDER OPLEO PO NOVAKU POSLE PORAZA: Najomraženiji čovek u Srbiji je ovo rekao o Đokoviću
Foto: Profimedia

Šveđanin ne prestaje

(VIDEO) VILANDER OPLEO PO NOVAKU POSLE PORAZA: Najomraženiji čovek u Srbiji je ovo rekao o Đokoviću

Tenis -

Legendarni Šveđanin Mats Vilander izjavio je da Srbin Novak Đoković igra najgori tenis u poslednjih sedam, osam godina.

Đoković nije uspeo da odbrani titulu na Rolan Garosu, pošto je poražen u četvrtfinalu od Austrijanca Dominika Tima. Srpski teniser je ujedno ostao i bez drugog mesta na ATP listi.

"Sada je čvrsto na zemlji jer je do sad očigledno bio negde drugo. To se dešava svim igračima u jednom trenutku u karijeri. Moraš biti prosečan, boriti se sam sa sobom, donositi pogrešne odluke, moraš misliti o svemu, više se ne osećaš prijatno, a mislim da on previše pokušava bekhendom, promašuje ih mnogo", rekao je Vilander i dodao:

"Mora da prestane da se nadigrava sa protivnicima, ne sme biti toliko blizu linije. Novak je delovao van ravnoteže, neprijatno, uslovi su bili teški, ali obično su u tom slučaju u korist boljeg igrača, iskusnijeg. Jasno je da je on daleko od najboljeg, možda najgori u poslednjih sedam, osam godina. Verovatno će pozvati Andrea Agasija, siguran sam da on ime neke ideje šta se dešava. Zbog toga je Andre tu, mislim da Novak zna šta nije u redu. Teško je videti sa strane, ali je jasno da odluke koje donosi nisu više iz srca kao pre".

Đoković neće igrati do turnira u Vimbldonu, koji startuje 3. jula.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zašto navijači Partizana nisu ove godine slavili titulu prvaka Evrope?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track