RASPOLAŽE MILIONIMA A NA CRVENOM TEPIHU IZGLEDA KATASTROFALNO: Kritičari ponovo protiv Mirke Federer
Foto: Profimedia

Zameraju joj najmanje tri stvari

RASPOLAŽE MILIONIMA A NA CRVENOM TEPIHU IZGLEDA KATASTROFALNO: Kritičari ponovo protiv Mirke Federer

Tenis -

Kada su se osmostruki osvajač Vimbldona i njegova supruga pojavili na crvenom tepihu pre čuvene Šampionske večere, niko nije bio fasciniran izgledom nežnije polovine para Federer.

Rodžer Federer i njegova supruga Mirka bili su zvezda ovogodišnjeg gala okupljanja, koje se tradicionalno održava po završetku Vimbldona. Sasvim logično, budući da je Rodžer ponovo osvojio turnir i ostavio bez reči i najveće teniske legende.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sportista je za tu priliku odabrao jednostavno odelo klasičnog kroja, dok se njegova draga opredelila za pomalo neobičan, ali veoma elegantan look - belu haljinu sa cvetnim motivima i stilizovani bolero.

Međutim, ovakvim izgledom nije oduševila modne znalce. Štaviše, na internetu se mogu pronaći veoma negativni komentari o Mirkinom odabiru.

Pored sada već standardnih komentara o Mirkinom stasu i uvredama na račun težine ove mame četvoro dece, mnogi su zbunjeni njenim odabirom nakita.

Tako pojedini ističu da ovakav nakit ne odiše glamurom koji prilika kakva je Šampionska večera podrazumeva, kao i da se on naročito ne slaže s njenom haljinom.

Takođe, malo je onih kojima se dopada Mirkina haljina, pa mnogi ističu da je supruga osmostrukog osvajača Vimbldona mogla malo više da se potrudi.

Izvor: Glossy.rs

Sa sajta Glossy.rs pročitajte i:

Osvaja i društvene mreže: Ovako sinčić Dane Karić provodi vreme (FOTO)

Neobično prijateljstvo: Prijanka Čopra proslavila rođendan u društvu... ajkule i raže? (FOTO)

Neki bi rekli - kao vino: Dado Polumenta, nekad i sad (FOTO)

Brankica Sebastijanović: Ne bih se udala u venčanici

Ni nakon devet godina braka, ona ne može da sakrije sreću: Sloboda objavila fotografiju zbog koje ćete se i vi ponovo zaljubiti u Vojina (FOTO)

(Kurir.rs/Glossy/Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Suma je priča bez kraja ?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track