(FOTO) JAPANSKA MITOLOGIJA OTKRIVA TAJNU: Ana Ivanović nevešto skriva trudnički stomak, a da je u blagoslovenom stanju odala je jedna životinja
Foto: Profimedia

U FEBRUARU ĆE RODITI SINA

(FOTO) JAPANSKA MITOLOGIJA OTKRIVA TAJNU: Ana Ivanović nevešto skriva trudnički stomak, a da je u blagoslovenom stanju odala je jedna životinja

Tenis -

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović uživa u blagoslovenom stanju i to vreme uglavnom provodi u laganim šetnjama, u kojima se druži sa raznim životinjama.

Gospođa Švajnštajger još uvek nije potvrdila da je u drugom stanju, a na društvenim mrežama svakodnevno kači fotografije na kojima nevešto pokušava da sakrije trudnički stomak.

Tako je i u šetnji u kojoj se družila sa jednom vevericom otkrila dosta toga.

Uprkos svim osobinama, ovu šumsku životinju ne srećemo često u poznatim mitovima i legendama. Međutim, izdvaja se Ratatosk veverica koja je u Nordijskoj mitologiji bila zadužena za širenje tračeva između orla i zmaja Nitoga na glavnom svetom mestu.

Na drugom kraju sveta, u Japanu, povezuju je sa vinom i plodnošću, dok je u Americi na ceni kao glasnik koji ljudima donosi upozorenja. Hrišćanstvo je, tradicionalno, vidi kao simbol pohlepe i grabežljivosti.

I found a new friend ??

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Ako je verovati Japancima, veverica bez straha prilazi ženama koje su u blagoslovenom stanju.

kurir.rs / kurir sport

foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zvezda među 10 najboljih klubova u Evropi! Evo i zbog čega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja