RAONIĆ VERUJE U ĐOKOVIĆA: Novak će se vratiti kao Federer 2016.
Foto: AP

KANAĐANIN OPTIMISTA

RAONIĆ VERUJE U ĐOKOVIĆA: Novak će se vratiti kao Federer 2016.

Tenis -

Kanadski teniser crnogorskog porekla Miloš Raonić smatra da činjenica da činjenica da Novak Đoković nije igrao turnire od jula, neće uticati na Srbina, koji bi već u Melburnu mogao da nagovesti da je spreman da se vrati u svetski vrh.

Raonića cela situacija podseća na Federerovu 2016. godinu, kada je prerano okončao sezonu kako bi otišao na operaciju kolena. Švajcarac je takođe šest meseci bio van terena, ali se u velikom stilu vratio u 2017. i to baš na Australijan openu, savladavši velikog protivnika Rafaela Nadala u Melburn parku.

Novak Đoković je najuspešniji teniser na Ozi openu, sa šest osvojenih trofeja, mada je ove godine već u drugom kolu ispao. Ipak, finalista Vimbldona veruje da je Đoković više nego sposoban da napravi šou čim bude opet kročio na teren.

foto: Profimedia

- Svi znamo kako Novak igra u Australiji. Imao je dosta vremena da trenira i oporavi se od povrede - rekao je Raonić.

- On je sposoban da napravi isti povratak, isti bum, kao i Federer ove godine. Rodžer je igrao sjajno. Teško je reći bilo šta unapred, ali verujem u Novaka. Ako biste gledali kako se igralo ove godine, negde je logično da sve oči budu usmerene ka Rodžeru i Rafi, ali ne smete otpisati tenisere koji imaju mnogo vremena za trening. To je Rodžer i dokazao, razuverivši mnoge da je njegovo vreme završeno. Verujem da će Novak napraviti isto - dodao je Raonić.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: AP, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT! NAJGORI PARTIZAN U SVOJOJ EVRO ISTORIJI!! Znaju li Partizan i Zvezda da je počeo prelazni rok?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja