(FOTO) ĐOKOVIĆ ODLETEO U AMERIKU: Njegov put obavijen misterijom
Foto: Profimedia

Sprema iznenađenje

(FOTO) ĐOKOVIĆ ODLETEO U AMERIKU: Njegov put obavijen misterijom

Tenis -

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković oglasio se na svom oficijalnom Instagram nalogu gde je poručio svim pratiocima da je krenuo na put u Ameriku.

''Vivaaaaa Las Vegas! Hera i come!!!'' poručio je Novak na društvenoj mreži.

foto: Prinstcreen

Njegov put u Ameriku delom je obavijen misterijom.

Las Vegas je prilično blizu Indijan Velsa, gde će za sedam dana startovati Masters iz serije 1.000, ali je isto tako i dom njegovo trenera Andrea Agasija, pa je još uvek nejasno da li je najbolji srpski teniser otišao tamo kako bi nastavio sa oporavkom ili kako bi učestvovao na pomenutom turniru.

Zvanično, Novak još uvek nije otkazao učešće na Mastersu u Indijan Velsu, pa se navijači nadaju da bi mogao da nastupi na turniru koji je osvajao pet puta u karijeri. Znatno veće su šanse da nastupi na Mastersu u Majamiju koji sledi nakon Indijan Velsa.

Srpski teniser je pre nekoliko dana posle operacije počeo da trenira s reketom i svi se nadaju njegovom brzom povratku na teren.

Njegov trener Andre Agasi je ubeđen da će Nole biti onaj stari i da će se sigurno ponovo vratiti na vrh svetskog tenisa.

- Nekim igračima je teško da se vrate na vrh, ali mislim da to neće biti slučaj s' Novakom. On ima 30 godina, ali telo mu je u stanju kao da ima 25. Neophodno je da pronađe rešenje koje će mu pomoći da tako i ostane - istakao je Agasi i dodao:

- On je ozbiljan u vezi sa svim, čak i sa opuštanjem. Ono što me je iznenadilo u vezi s njim je njegov intelekt van terena. Pametan je i šokirao me je koliko toga pamti. Ako traži neku informaciju, čitaće, prostudiraće, toliko toga će da nauči. Kad ga pogledate, jasno vam je da je sposoban za stvari za koje drugi nisu.

Da se Novak nije šalio u svojoj objavi bilo nam je jasno već danas kada smo pronašli sliku Đokovića sa njegovim fanom na aerodromu u Nici, na putu za Vegas.

Ili onu sa aerodroma u Londonu.

Da li srpski broj 1 put Amerike kreće samo da bi radio sa svojim trenerom i legendom ovog sporta Andreom Agasijem, ili nam sprema neko iznenađenje uskoro ćemo saznati.

Kurir sport

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : Kolika je stvarno Zvezdina prednost? 11:2 =6? ili 11:2=5 ???

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track