ĐOKOVIĆ KREĆE U POHOD NA US OPEN: Novak izlazi na teren u idealnom terminu za navijače u Srbiji. Igraju i Đere, Krajinović, Troicki i Krunić
Foto: AP

Poslednji Grend slem u godini

ĐOKOVIĆ KREĆE U POHOD NA US OPEN: Novak izlazi na teren u idealnom terminu za navijače u Srbiji. Igraju i Đere, Krajinović, Troicki i Krunić

Tenis -

Drugog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, u utorak će, između ostalih, mečeve prvog kola igrati i petoro srpskih tenisera.

Dvostruki šampion Ju Es opena Novak Đoković takmičenje počinje duelom s mađarskim teniserom Martonom Fučovićem. Taj duel je drugi na programu stadiona "Artur Eš", na kome takmičenje počinje u 18 časova po srednjoevropskom vremenu, pa bi Novak oko 20 časova trebao na teren.

Prvi meč na terenu broj osam od 17 časova igraju Laslo Đere i Argentinac Leonardo Majer.

Aleksandra Krunić meč prvog kola igra protiv Švajcarskinje Timee Bačinski. Taj duel je drugi na programu terena broj devet, na kome takmičenje počinje od 17 časova.

Posle njih na teren će Filip Krajinović i Australijanac Metju Ebden.

Drugi meč na terenu broj 11, na kome takmičenje, takođe, počinje od 17 časova, igraju Viktor Troicki i Amerikanac Tenis Sandgren.

Takmičenje na Ju Es openu u utorak počinje i petostruki šampion, Švajcarac Rodžer Federer, koji igra protiv Japanca Jošihita Nišioke.

Dankinja Karolina Voznijacki igra protiv Samante Stosur iz Australije, a Ruskinja Marija Šarapova takmičenje počinje protiv Švajcarkinje Peti Šnajder.

Kiparski teniser Markos Bagdatis u prvom kolu igra protiv Rusa Mihaila Južnog, dok Čehinja Petra Kvitova igra protiv Belgijanke Janine Vikmajer.

Beta Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track