PARKIRAO SAM KOLA I ČEKAO ZAVRŠNICU MEČA, A ONDA... Novak Đoković otkrio šta je uradio u trenutku kada se Zvezda plasirala u Ligu šampiona
Foto: Reuters

NEVEROVATNO

PARKIRAO SAM KOLA I ČEKAO ZAVRŠNICU MEČA, A ONDA... Novak Đoković otkrio šta je uradio u trenutku kada se Zvezda plasirala u Ligu šampiona

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u 3. kolo US Opena, a novinarima posle meča pričao je i kako je doživeo uspeh Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Nakon što je Tenisa Sandgrena savladao i plasirao se u 3. kolo US Opena, Nole se osvrnuo i na fudbalski uspeh Crvene zvezde.

"Dok se igrala završnica meča, vozio sam. I, kako vrlo dobro znam da ne smem da koristim mobilni tokom vožnje, kada je došlo na red poslednjih dvadeset minuta, nisam mogao da izdržim više, parkirao sam se i gledao, upijao svaki trenutak. A onda, kada je došao kraj... Drao sam se u kolima iz sve snage! Jer, stvarno je bilo napeto. Momci su bili jako borbeni... Ja nisam stručnjak za fudbal, ali momci su se borili, ovo jeste istorijski uspeh i čestitam im svima. Pokazali su opet da nije sve u budžetu, u kvalitetu igrača, već da je timski duh u timskim sportovima presudan. Takve priče inspirišu. Sve čestitke!", rekao je Đoković.

foto: EPA / Jason Szene

Prokomentarisao je potom i činjenicu da će rivali srpskog prvaka biti moćni timovi - Pari Sen Žermen, Liverpul i Napoli:

"Rekao mi je neko ko je sve u Zvezdinoj grupi... Ma, u suštini, momci su postigli veliki uspeh samim plasmanom. Ne treba se usredsrediti sada na to da l' su prerano otpisani zbog kvaliteta drugih timova, već treba pričati o tome kako jedan kolektiv uspeva da ostvari vanserijski uspeh, da bude ispred mnogih evropskih velikana u tom takmičenju. Znam koliko je je dugo fudbalski klub Crvena zvezda čekao na ovo nešto, Partizan je učestvovao nekoliko puta u poslednjih deset godina, tako da je to stvarno izvanredno za jednu malu zemlju koja ima oskudne budžete za te igrače za elitno takmičenje. Momci iz Zvezde nemaju šta da izgube, postigli su veliki uspeh... Nadam se da neće svi otići sada! (smeh) Nadam se da će najbolji igrači, valjda, ostati. Znam za Radonjićev odlazak... Nadam se da će doći pojačanja i da će u grotlu Marakane velikani imati problema da savladaju Zvezdu!", zaključio je Đoković.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track