bomba

LEPA MAŠA ZAPALILA INSTAGRAM: Šarapova najpre objavila kako je završila sezonu, a onda okačila SEKSI video posle koga muškarcima NEĆE BITI DOBRO! (VIDEO)

Tenis -

Jedna od najatraktivnijih i najboljih teniserki današnjice Marija Šarapova ponovo je probudila maštu svih pripadnika jačeg pola.

Ruskinja je ranije danas saopštila kako je neophodno da napravi dužu pauzu kako bi se u potpunosti oporavila, pa je tako razočarala sve svoje najvernije fanove.

Kako bi se malo izvukla i poboljšala situaciju, Marija je odlučila da jednim snimkom na društvenim mrežama obraduje svoje fanove.

Ona je na Instagramu objavila video na kome je pokazala svojim pratiocima kako održava ovako odličnu liniju. Ovaj snimak je naišao na veliki broj pozitivnih komentara, kako od strane žena, tako i od muške populacije.

Ona neće nastupati na turnirima u Pekingu, Tajnđinu, gde je trebalo da brani titulu, kao i na Kupu Kremlja u Moskvi.

"Nedostajeće mi takmičenje na sva tri turnira, ali je neophodno da se oporavim i odmorim u narednim nedeljama kako bih spremna dočekala nove izazove", saopštila je Šarapova.

foto: Printscren

Ruska teniserka, trenutno na WTA listi zauzima 24. mesto, a ove sezone najbolje rezultate postigla je u Šenženu na startu sezone i Rimu, gde je igrala polufinala, dok je u Madridu i Rolan Garosu poražena u četvrtfinalu.

Na poslednjem turniru, US Openu, završila je takmičenje u četvrtom kolu, gde je pretrpela poraz od Karle Suarez Navaro (6:4, 6:3).

Ove sezone odigrala je ukupno 31 meč i ostvarila 20 pobeda i 11 poraza.

Očekuje se da će Maša novu sezonu početi u Šenženu, 31. decembra, gde je u 2018. zabeležila najbolji rezultat plasmanom među četiri najbolje teniserke.

Kurir sport

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track