PRIČALI SMO O TAJNAMA UNIVERZUMA, ENERGIJI, FREKVENCIJAMA, VIBRACIJI... Novak Đoković na putu za Šangaj sreo starog prijatelja! VRLO NEOBIČAN SUSRET
Foto: Starsport©

LEPO SU SE ISPRIČALI

PRIČALI SMO O TAJNAMA UNIVERZUMA, ENERGIJI, FREKVENCIJAMA, VIBRACIJI... Novak Đoković na putu za Šangaj sreo starog prijatelja! VRLO NEOBIČAN SUSRET

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković podelio je sa pratiocima na društvenim mrežama neobičan susret na putu za Šangaj.

Iako je Nole imao šanse da već posle azijske turneje smeni na listi vodećeg Rafaela Nadala, Srbin je odlučio da ne otputuje za Peking i ne pokuša da se se bori za trofej. Time je smanjio svoje šanse da se uskoro vrati na prvo mesto, ali već je objasnio da mu povratak nije prioritet, već zdravlje.

Ali, turnir u Šangaju nije hteo da propusti pa je juče stiga na mesto gde će se boriti za nove bodove na ATP listi.

nole juri ka tronu
nole juri ka tronufoto: AP

A na putu za najveći grad Kine, Nole se susreo sa 'starim prijateljem'. Naime, Đoković je sa pratiocima na društvenim mrežama podelih neobičan susret.

"Na putu za Šangaj, sreo sam starog prijatelja. Pričali smo o tajnama Univerzuma, vibraciji, inteligenciji, frekfencama, energiji.. Znate, one uobičajene, svakodnevne teme", našalio se Đoković, a zatim nastavio:

"Najviše je želeo da razgovaramo o tome koliko je veliki Nikola Tesla bio. Dragi Alberte, lepo je bilo videti te opet. Hvala što si sa mnom podelio mudrost i znanje i što si iza sebe ostavio veliki legat", napisao je Đoković uz sliku sa skulpturom Alberta Anštajna, jednim od najznačajnijih ličnosti u istoriji sveta.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track