ŠOK! VIŠE NEĆEMO GLEDATI ČUVENU POLJAKINJU: Atraktivna teniserka više neće biti u belom sportu!
Foto: Reuters

Radvanjska zbog zdravlja ide u penziju

ŠOK! VIŠE NEĆEMO GLEDATI ČUVENU POLJAKINJU: Atraktivna teniserka više neće biti u belom sportu!

Tenis -

Atraktivna teniserka, za većinu omiljeni lik sa terena, prinuđena da se oprosti od profesionalnog igranja

Ljubitelji tenisa ostali su zaprepašćeni kada su pročitali objavu čuvene Poljakinje Agnješke Radvanjske, koja je odlučila da u 29. godini prekine profesionalnu karijeru!

Niko nije mogao da nasluti šta se dešava sa atraktivnom teniserkom, odnosno da njene misi idu ka penziji, Agnješka je naglasila da odlazi u penziju.

- Htela bih da podelim sa vama jednu od najvažnijih životnih odluka. Danas, nakon 13 godina profesionalne igre, završavam svoju avanturu u profesionalnom tenisu. Nije mi lako. U glavi, ima toliko sećanja, emocija u ovih 20 osvojenih turnira i onih skoro šest stotina pobeda. Nažalost, više nisam u stanju da treniram kao ranije, a telo je sve više odbijalo da se pokorava. Iz razloga zabrinutosti za moje zdravlje, uz potpunu svest o konkurenciji na tako visokom nivou, više ne mogu da mobilišem svoje telo da bude na najvišem nivou - napisala je Radvanjska na društvenim mrežama i dodala:

- Nadam se da sam tokom godina reprezentovala našu zemlju sa dostojanstvom širom sveta. Vaša podrška, lepe reči i vera u svim pobedama su bili sa mnom u svakom meču i zbog toga iskreno i svim srcem hvala. Hvala što ste svaku neprospavanu noć proveli ispred TV, i za sve naslove "Miljenica" - to je čast za mene i najbolja nagrada za naporan rad.

Simpatična Poljakinja plenila je harizmom i jaskim udarcima tokom karijere, čak šest puta je proglašavana za omiljenu teniserku na WTA turu, a u centru pažnje bila je i zbog provokativnih fotografija na kojima se vidi potpuno gola.

kurir.rs / Gojko Filipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track