BACAO NOVČIĆE PRED SUDIJU I DIVIO SE NOVAKU: Evo šta Đokovićev naredni rival kaže pred okršaj u Melburnu (VIDEO)
Foto: EPA/GLENN HUNT

burna prošlost

BACAO NOVČIĆE PRED SUDIJU I DIVIO SE NOVAKU: Evo šta Đokovićev naredni rival kaže pred okršaj u Melburnu (VIDEO)

Tenis -

Ruski teniser Danil Medvedev (198, 22) biće naredni rival Novaku Đokoviću, koji je eliminisao Kanađanina ruskog porekla Denisa Šapovalova u 3. kolu Australijan opena.

On je poznat po skandalu sa Vimbldona 2017. kada je sudiji bacao novčiće ispred stolice.

Rus je tada izgubio od Rubena Bemelmansa posle velike borbe 4:6, 2:6, 6:3, 6:2, 3:6, a nakon pozdrava na mreži je izazvao skandal. Teniser se rukovao sa sudijom Marijanom Alveš, a onda je otišao do svoje stolice, i iz svog ranca uzeo sitan novac i bacio pred sudiju.

Medvedev se nalazi u formi, počistio je sa terena davida Gofana u tri seta, a ulaskom u osminu finala u Melburnu ostvario je najbolji rezultat na Gren slem turnirima u karijeri. To mu je dalao posebno samopouzdanje, ali možda se malo i "zaigrao" pa počeo da proziva Novaka:

- Mogu da kažem da Novak ne igra kao što je ranije. Ili je to možda samo moj osećaj... Sećam se, kad sam bio mlađi, da sam ga gledao na TV i to je bilo ludilo kako se suprotstavljao Mareju ili nekom drugom. Igrao bi po pet sati i niste mogli da vidite da mu opada nivo igre. Samo bi postajao bolji - rekao je Medvedev.

Medvedev, rođen 11. feburuara 1996. godine a u 2018. osvojio je tri ATP titule - Sidnej (savladao Aleksa de Minaura u finalu), Vinston-Salem (Stiv Džonson) i Tokio (Nišikori).

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track