ĐOKOVIĆ JE DOKAZAO DA JE VELIKI ŠAMPION: Nikola Kalinić biranim rečima čestitao Novaku sedmi trofej u Melburnu (VIDEO)
Foto: EPA/MAST IRHAM, AP

KOŠARKAŠ ODUŠEVLJEN

ĐOKOVIĆ JE DOKAZAO DA JE VELIKI ŠAMPION: Nikola Kalinić biranim rečima čestitao Novaku sedmi trofej u Melburnu (VIDEO)

Tenis -

Košarkaš Fenerbahlčea i reprezentativac Srbije Nikola Kalinić, deo bloga na sajtu Evrolige, posvetio je teniseru Novaku Đokoviću.

Uz čestitke na osvojenom sedmom Australijan openu, kalinić je podvukao da mu je drago da se Đoković posle teškog perioda vratio u vrh i dokazao da priče kako je njegovo vreme prošlo, koje su se govorile u Srbiji nisu tačne.

- Čestitam Novaku Đokoviću na osvajanju još jednog Australijan Opena. Veliki je ljubitelj košarke, bio je na Fajnal Foru u Beogradu. On je zaista neverovatan teniser i mislim da ljudi u Srbiji ne shvataju koliko je Đoković veliki sportista na svetskom nivou. Upoznao sam Noleta na Olimpijskim igrama i on je neverovatan momak. Razgovarao sam s njim malo i mogu da kažem da je sa obe noge na zemlji. Stvarno sam srećan što se vratio na najviši nivo.

Neki drugi košarkaši, kao recimo Miloš Teodosić, imaju bolji odnos s njim, i oni se druže kad god se sretnu. Imao je težak period sa mnogo povreda, i u Srbiji je bilo mnogo komentara da nije više veliki i da je njegovo vreme prošlo. Dokazao je šta je veliki šampion i osvojio treću Gran slem titulu zaredom. Veoma sam srećna zbog njega i želim mu sve najbolje!, napisao je Kalinić.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track