NEŠTO NIJE U REDU SA NJIM, ZAR NE? Kirjos OPLEO po Novaku: Zašto uvek moramo da ljubimo ove momke kada izgube (FOTO)
Foto: AP, PA/JOHN G. MABANGLO

INDIJAN VELS

NEŠTO NIJE U REDU SA NJIM, ZAR NE? Kirjos OPLEO po Novaku: Zašto uvek moramo da ljubimo ove momke kada izgube (FOTO)

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Indijan Velsu, pošto je izgubio od 39. igrača sveta Filipa Kolšrajbera, a jedan od teniskih fanova se na Tviteru zapitao "da li je sve u redu sa Novakom jer promašuje dosta lakih udaraca i izgleda letargično", a Kirjos je imao šta da kaže.

"Smešno, nešto mora da nije u redu sa njim, zar ne? Kada sam ja izgubio od Kolija rastrgli su me komentarima "isti stari Kirijos". Kako bi bilo da samo kažemo da je dečko dobar? Da zna kako da pobeđuje? Mrzim ovo, zašto uvek moramo da ljubimo ove momke kada izgube", napisao je Australijanac verovatno misleći ne samo na Đokovića već i na ostale tenisere iz Top 10.

Australijanc je verovatno najbolji odgovor na svoja pitanja dobio od jednog teniskog fana, koju mu je napisao: "To je zato što je Đoković osvojio 15 Grend slemova i 'počistio' poslednja tri, dok ti ništa bitno nisi osvojio u karijeri. Normalno je da od njega očekujemo mnogo viši nivo igre nego što očekujemo od tebe".

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track