OVAJ FEDERER NE ISPUŠTA NOVAKA IZ USTA! Švajcarac ozbiljno potkačio Đokovića: Nije on jedini, te stvari NISU IZGOVOR!
Foto: Reuters

STRAŠNO

OVAJ FEDERER NE ISPUŠTA NOVAKA IZ USTA! Švajcarac ozbiljno potkačio Đokovića: Nije on jedini, te stvari NISU IZGOVOR!

Tenis -

Novak Đoković je posle eliminacije u osmini finala mastersa u Majamiju priznao da su stvari van terena poremetili njegovu koncentraciju, a Rodžer Federer mu je uzvratio da to nije izgovor.

Rodžer kaže da su se slične stvari dešavale i ostalim teniserima, kao i njemu, te da nije uvek lako zadržati fokus.

- Uvek postoji mnogo toga što se dešava, nezavisno od ATP politike, u mom životu, Novakovom, svačijem... Nekada zaista može da postane previše, umoriš se od stvari sa strane, pregovora.... To zna da oduzme energiju i skrene fokus, možda je to ovaj put osetio malo više, ne znam o čemu je tačno govorio, ali nije jedini, i meni se to dešavalo u prošlosti. Normalno je i nije izgovor, to je činjenica - potkačio je Švajcarac prvog tenisera sveta.

Federer i Đoković nisu baš u sjajnim odnosima. Švajcarcu je zasmetalo što ga prvi teniser sveta kao predsednik Saveta igrača nije konsultovao oko smene prvog čoveka ATP-a Krisa Kermoda, pa sada koristi svaku priliku da uzvrati udarac.

Podsetimo, Novak je u Indijan Velsu poražen u traćem kolu, a u Majamiju je završio takmičenje u osmini finala. Dve brze eliminacije na Mastersima prilično su šokirale ljubitelje tenisa. Navijače brine činjenica da Đoković nije ni bleda senka onog tenisera što je pre dva meseca u Melburnu demonstrirao silu u velikom finalu protiv Rafaela Nadala.

Novak nije krio nezadovoljstvo nakon poraza od Bautista Aguta.

"Bezveze izgubljen meč, to se dešava kada se ne iskoriste prilike na vreme“, konstatovao je Đoković, otkrivši pritom da su ga remetili problemi koji nemaju veze sa tenisom.

"Dešavalo se mnogo stvari van terena, izgleda da je to malo uticalo na mene i na terenu. Sa zdravstvenog aspekta takođe se nisam osećao najbolje na prethodna dva turnira, i dalje sam 'zarđao', ali to je život.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track