Najnovije vesti

OSEĆAM SE LOŠE ZBOG IMAZA: Novak iskren do srži! Konačno otkrio pravu istinu o čuvenom španskom guruu!
Foto: Porofimedia

bez dlake na jeziku

OSEĆAM SE LOŠE ZBOG IMAZA: Novak iskren do srži! Konačno otkrio pravu istinu o čuvenom španskom guruu!

Tenis

Najbolji teniser sveta Novak Đoković potpuno otvoreno je pričao o svom odnosu sa španskim trenerom i guruom - Pepeom Imazom.

Saradnja Imaza i Đokovića poklopila se sa trenutkom u kome je Noletu forma počela strmoglavo da opada, te je javnost glavnog krivca za loše rezultate videla u duhovnom vođi koji propagira mir i ljubav.

Intrigantni Španac ne izaziva reakcije samo u Srbiji, već su za njegov lik i delo zainteresovani i strani mediji.

Novak je u intervjuu za uglednu špansku "Marku" pričao o odnosu sa Špancem.

"Mediji su dosta pričali o mom odnosu sa Pepeom. Često je teško objasniti neke stvari, kada ljudi ne žele da ih razumeju. Kada nešto ne razumeju, počinju da sude na negativan način. Pepe ima školu sa mojim bratom. Poznajem ga već osam godina. Poznavao sam ga i kad sam bio prvi na listi, kad sam bio 22 i danas kad sam ponovo prvi. Smeta mi što je on okrivljen za moje loše rezultate. Ne volim da tražim izgovore u drugima, takav sam bio oduvek. Za sve loše što mi se desilo, ja snosim krivicu. Ja sam osoba koja donosi odluke!" naglasio je Novak.

Đoković ističe da je Španac sjajna osoba i da ne zaslužuje kritike.

"Osećao sam se loše zbog Pepea, jer nije zaslužio da se protiv njega vodi negativna kampanja. On je sjajna osoba, sa velikim srcem. Pepe i moj brat su moja inspiracija. Leti organizuju besplatne časove za 100 mališana. Biti blizak sa njima je dobro, zato što dele pozitivnu energiju svuda. Nikada nisam želeo da dam na vrednosti nečemu što je objavljeno. Mogao sam da kažem, ali ne igram tu igru s medijima. Svi smo dovoljno zreli", zaključio je Novak.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...