KIRJOS NE MOŽE DA SMISLI NOVAKA! Đokovićevo radovanje nakon meča mu baš ide na živce! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

KAKAV LUDAK

KIRJOS NE MOŽE DA SMISLI NOVAKA! Đokovićevo radovanje nakon meča mu baš ide na živce! (FOTO, VIDEO)

Tenis -

Kontroverzni Australijanac Nik Kirjos ne podnosi najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i uopšte se ne trudi to da sakrije.

U poslednje vreme Kirjos često javno kritikuje Novaka i njegovo ponašanje.

Nedavno je izjavio da je način na koji Novak proslavlja titule nešto što mu se ne dopada i da ga nervira, a sada je to na Instagramu još jednom potvrdio.

Novak je na Rolan Garosu nakon trijumfa pozdravio publiku na prepoznatljiv način, pa je ATP na svojoj zvaničnoj Instagram stranici objavio fotografiju Đokovićeve proslave.

Komentari su uglavnom bili pozitivni, ali bilo je i onih kojima se ova proslava nije dopala, pa su kritikovali srpskog tenisera. Bilo je komentara da je dosadan, da želi da skrene pažnju svojom proslavom, da pokušava da se približi navijačima, da je to što radi iritantno... Naravno, nije se svidela ni Kirjosu, koji je lajkovao sve negativne komentare na račun Đokovića.

Podsetimo, Kirjos je nedavno žestoko isprozivao najboljeg tenisera sveta.

"Novak nikad neće biti najbolji svih vremena za mene. To je Rodžer Federer. Ako budem pobedio Novaka u našem sledećem meču, proslavu pred njim kao što on proslavlja pobede. On ima bolesnu opsesiju da bude voljen. Toliko želi da bude voljen da ja to ne mogu da podnesem. Ne mogu da verujem da je Đoković toliko puta pobedio Mareja, igrao sam protiv obojice, Endi je mnogo bolji teniser".

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track