TENIS VOLI ZBOG NOLETA: Nina je poreklom iz Srbije, studira ekonomiju u Parizu i na Rolan Garosu zarađuje za džeparac!
Foto: Milan Nastić

zanimljiv susret

TENIS VOLI ZBOG NOLETA: Nina je poreklom iz Srbije, studira ekonomiju u Parizu i na Rolan Garosu zarađuje za džeparac!

Tenis -

Specijalni izveštač Kurira sa Rolan Garosa - Milan Nastić

Poznato je da u Parizu ima veliki broj Srba, ali nisam verovao da ću naći nekoga iz naše zemlje da radi na Rolan Garosu

Dok sam čekao u redu na kasi, prišla mi je devojka i pitala me da li sam iz Srbije.

Ja joj potvrdno odgovorim, ona mi kaze da krenem sa njom kako ne bi čekao toliki red. Na moje pitanje kako je znala, ona je kratko odgovorila videla sam na akreditaciji.

Uh, pomoslih super, samo da ne cekam toliki red, moram priznati da sam bio jako gladan, ipak prosečno pređem do 15 km dnevno dok traje turnir.

Dogovorim se sa njom kad se zavrsi cela to gongula oko rucka, da napravimo pricu, sto je ona pristala, iako je bila malo stidljiva.

- Zovem se Nina Milovanović, rođena sam u Parizu, ali moji roditelji su iz Svilajnca. Studiram ekonomiju ovde i druga godina sam. Puno volim Srbiju, tamo idem svako leto, a nekad i zimi. Bas mi je lepo kad odem dole, nekako mi je puno srce – kazala je Nina Milovanović.

foto: Milan Nastić

Na moje pitanje da li prati tenis, rekla je da ne, ali da puno voli Novaka Đokovica i da je zbog njega počela malo i da ga gleda.

- Moram da budem iskrena da tenis pratim zbog Đokovica, inace ovako nisam neki neki ljubitelj, ali svi Srbi ovde ga puno vole. Naravno jedva čekamo da dođe u Pariz na Rolan Garos – kazala je Nina i dodala:

- Vidim da vas novinara iz Srbije ima nekoliko i baš mi je drago zbog toga. Lepo je videti što više ljudi iz naše zemlje.

Nina ističe da obnožava da ide u Srbiju, ali da trenutno nema nameru da se za stalno vrati u zemlju gde su joj rođeni roditelji.

- Iako tamo imam dosta prijatelja, familije, trenuno nemam nameru da se za stalno vratim u Srbiju. Navikla sam se na ovaj život u Parizu, studiram, ali ko zna. Mozda jednog dana kad odem u penziju – zaključila je Nina Milovanović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track