BRAVO ZA STEFANA! Novak otkrio Bekeru šta njegov sin zna da kaže na Nemačkom! Boris ODUŠEVLJEN! (FOTO)
Foto: Kurir Sport/Milan Nastić

Lepo! Bliski susret sa bivšim trenerom na Rolan Garosu!

BRAVO ZA STEFANA! Novak otkrio Bekeru šta njegov sin zna da kaže na Nemačkom! Boris ODUŠEVLJEN! (FOTO)

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković juče je bio baš raspoložen na treningu, dok je sparingovao sa zemljakom Momirom Kecmanovićem. Nedalko od njih bio je i bivši Noletov učitelj Boris Beker, koji je pratio šta radi njegov zemljak Aleksandar Zverev.

Od specijalnog izveštača Kurira sa Rolan Garosa Milana Nastića.

Kako to uvek biva, kada se nađu stari prijatelji u blizini, počela su dobacivanja i zezanje između Noleta i Borisa. U celu priču vremenom se uključio i Noletov tim.

- Šta je to tamo nemački šampionat pored nas - upitao je Nole i pokazao Borisu da dođe na njegov teren, što je Beker i prihvatio.

foto: Kurir Sport/Milan Nastić

Naravno, bivši šampion je ispunio obećanje i došao malo kasnije, nakon što je Zverev završio trening. Prvo su se prijateljski pozdravili, a onda se Nole pohvalio nekadašnjem treneru:

- Znaš li Borise da je moj Stefan već naučio da broji do sedam i da kaže doručak?! I to sve na nemačkom!

foto: Kurir Sport/Milan Nastić

To je Bekera veoma obradovalo, pa se nasmejao.

- Baš lepo, neka, tako i treba - odgovorio je Beker, nakon čega su nastavili da pričaju o porodicama, a u razgovor su se uključili Marjan Vajda i Gebhard Grič.

Bliski susret trajao je nekoliko minuta. Posle toga su se pozdravili, a bivši nemački as poželeo je srpskom teniseru da što dalje dogura na Rolan Garosu.

Novak Đoković sutra igra protiv Italijana Salvatorea Karuza, inače 147. tenisera na svetu. U tom duelu Srbin je apsolutni favorit.

Opuštanje

Boćanje kao relaksacija

Posle završenog treninga Novakov tim je odlučio da odigra jednu partiju boćanja i to na šljaci. Posle dosta dobrih poteza, izgubio je Novakov fizio Ulio Badio, koji je kao kaznu morao da prevuče teren mrežom, odnosno da sredi šljaku za naredni trening. Naravno, i tu je bilo zezanja, prednjačili su Nole i Vajda govoreći Badiju da mu u stvari daju podršku.

Preferira strane zvuke

Kecmanović ne voli srpsku muziku

Novak Đoković i Miomir Kecmanović odradili su kvalitetan trening. Čak je Nole dao nekoliko treninga mladom teniseru vezanih za travu, jer se Kecmanović seli na bržu podlogu. U pauzama menjanja strana, Đoković je pitao Miomira da li sluša našu muziku.

- Ne slušam srpsku muziku, preferiram stranu. Nemam ništa konkretno što mi se dopada, samo da nije hevi-metal. Mada u poslednje vreme na mene vrše pritisak Duci Lajović i Fića Krajinović, pa mi puštaju domacu muziku - nasmejao se Kecamnovic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track