GENI SU ČUDO! Filip Krajinović: Srbija je sportska nacija!
Foto: EPA

rolan garos

GENI SU ČUDO! Filip Krajinović: Srbija je sportska nacija!

Tenis -

Srpski tensier Filip Krajinović nije toliko bio razočaran posle poraza od Stefanosa Cicipasa u 3. kolu Rolan Garosa, napominjući da je veoma ponosan rezultatima koji postižu igrači iz naše zemlje.

Od specijalnog izveštača Kurira sa Rolan Garosa Milana Nastića.

- Srbija je jedna mala zemlja, ali ima odlične tenisere. To nije slučaj samo u mom sportu, već i u ostalim. Imamo Novaka Djokovica koji je najbolji na svetu, jedan od najboljih svih vremena. Broj jedan je bio I Nenad Zimonjić, Jelana Janković , Ana Ivanović koja je osvojila Rolan Garos. To je nekako u našem menatalitetu, volimo da se borimo, takmičimo – kazao je Krajinović.

Srpski igrač je istakao da mu mnogo znači teniski saveti od Novaka Đokovića, ali da ne želi da ga previše opterećuje.

- Naravno da mi puno znači neki savet od Noleta, on je najbolji na svetu. Za ostalo, stvarno ne tražim da mi pomogne. Mi smo veoma blsiki prijatelji, to nema veze sa tensiom. I ja stvarno ne želim da ga opterećujem nekim drugim stvarima. Možete da zamislite koliko ljudi dnevno traži nesto od njega neku vrstu pomoći.

Filip Krajinović je zadovoljan dosadašnjim delom sezone, ali je reako da posle Rolan Garosa ide na odmor, pa će posle da razmišlja šta dalje.

- Igram dobar tenis, nemam neke zamereke za rezultate u dosadašnjem delu sezone. Prvo ću da se malo odmorim, pa ću onda da razmišljam šta mi je činti dalje. Nisam siguran da ću igrati neki turnir do Vimbldona – zaključio je Krajinović.

Svestan gde je najslabiji

Moram da popravim prvi servis

Filip Krajinović je priznao da će u narednom periodu morati da proradi na servisu.

-To mi je najveći problem. Moraću da razgovaram sa mojim timom sta mi je činiti po tom pitanju. Da budem iskren, ni sam ne zna šta treba da radim. Zbog toga moram mnogo više da potrošim energije u odnosu na ostale igrače – istakao je Krajinović.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track