Najnovije vesti

LOLA OSVOJILA DRUGU ITF TITULU: Radivojević ima samo 14 godina, a već najavljuje sjajnu tenisku karijeru
Foto: Privatna arhiva

Veliki uspeh

LOLA OSVOJILA DRUGU ITF TITULU: Radivojević ima samo 14 godina, a već najavljuje sjajnu tenisku karijeru

Tenis

Na terenima teniskog kluba u Nikšiću završen je Trebjesa OPEN 2019 - međunarodni teniski turnir za juniore i juniorke do 18 godina iz ITF serije.

Turnir se igrao od 10. do 15. juna.

U pojedinačnoj konkurenciji teniserki titulu je osvojila Lola Radivojević, teniserka Teniske akademije Živković iz Niša i reprezentatvika Srbije.

 

Četrnaestogodišnja Lola je u finalu bila bolja od prve nositeljke turnira teniserke Eve Garceve iz Rusije sa 2:0 (6:3, 6:4).

 

Lola je nakon ove pobede upisala drugi ITF trijumf i nastavila sa sjajnim partijama. Teniserka niške akademije je u dublu stigla do vicešampionske titule u paru sa Anđelom Petrović (TAŽ).

 

foto: Privatna arhiva"Iza mene je sjajan turnir, vraćam se kući sa dva pehara. Zadovoljna sam svojom igrom, igrala sam hrabro i koncentrisano. Verujem da će u narednom periodu biti puno razloga za zadovoljstvo", istakla je Lola Radivojević na ceremoniji dodele pehara.

Tokom vikenda je i u Skoplju završen međunarodni turnir na kome je tim Teniske akademije Živković ostvario zapažene rezultate. Radi se o turniru iz serije Tennis Europe u konkurenciji do 16 godina. Emilija Zdravković (TAŽ) je osvojila vicešampionsku titulu, a Anja Stanković je zauzela treće mesto.

 

Kurir sport

 

 

 

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...