ZREO ZA PSIHIJATRIJU! Primitivac Nik Kirjos iškrabao detetu majicu sa Novakovim imenom! Ima li pomoći BEDNOM Australijancu? (VIDEO)
Foto: EPA, Printscreen Twitter

DOKLE ČOVEČE?

ZREO ZA PSIHIJATRIJU! Primitivac Nik Kirjos iškrabao detetu majicu sa Novakovim imenom! Ima li pomoći BEDNOM Australijancu? (VIDEO)

Tenis -

Nik Kirjos ne prestaje sa ratom protiv Novaka Đokovića, a novi "napad" se desio u Vašingtonu kada je jedan od navijača zatražio da mu se Kirjos potpiše na majici na kojoj je pisalo "Novak".

Australijanac je umesto autograma uradio nešto netipično za profesionalca, ali čini se potpuno tipično za njega - prežvljao je Novakovo ime.

I dok su se drugi teniseri uredno potpisali na belom delu majice, Kirjos je odlučio da stavi malo drugačiji potpis - škarabotinu!

Korisnici interneta došli su do zaključka da je ovaj potez "neopisiva mržnja prema Đokoviću", a ovo delo je očigledna provokacija ne bi li Australijanac konačno proziveo kakvu-takvu rekaciju kod najboljeg tenisera sveta.

"Bedan Australijanac", "primitivac", "zreo za psihijatriju", samo su neki od komentara koji su se našlim ispod skandaloznog snimka.

foto: AP, Profimedia

"On ima bolesnu opsesiju da se svima dopadne, da ga svi vole. Toliko želi da se svima sviđa... Ja to ne mogu da podnesem", rekao je Kirjos u podkastu Bena Rotenberga, pa dodao:

"Federer je najveći, bez obzira da li će ga Đoković prestići ili ne".

Da ima poseban pik na Novaka potvrdio je i sledećim rečima:" On je najarogantinja osoba u istoriji", rekao je Kirjos.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track