Najnovije vesti

TROICKI NAPRAVIO VELIKI SKANDAL U HAMBURGU! Viktor URLAO na sudiju: VIKAĆU JOŠ VIŠE, sve dok ne promeniš mišljenje! NEMOJ DA LAŽEŠ! (VIDEO)
Foto: AP

SRBIN POLUDEO

TROICKI NAPRAVIO VELIKI SKANDAL U HAMBURGU! Viktor URLAO na sudiju: VIKAĆU JOŠ VIŠE, sve dok ne promeniš mišljenje! NEMOJ DA LAŽEŠ! (VIDEO)

Tenis

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u četvrtfinale čelendžera u Hamburgu pošto je u 3. kolu poražen od Španca Bernabe Zapate Miraljesa 6:3, 7:6 (4) za sat i 48 minuta, a ovaj meč je obeležio je svojevrsni skandal u režiji srpskog tenisera koji je bio nezadovoljan jednom sudijskom odkukom.

Na 4:4 u drugom setu Viktor je spasao jednu brejk loptu udarcem za koji je Španac mislio da je u autu, ali se sudija prvobitno nije oglasio.

Miraljas je legao na pod napravivši scenu, a onda je linijski sudija posle par sekundi konfuzije došla do glavnog sudije rekavši mu da je dosudila aut za Viktorov udarac, ali je „zaboravila da to izgovori“, već je samo pokazala rukom.

Sudija je preinačio prvobitnu odluku da Troicki dobija poen, pa je srpski teniser izgubio gem i pretrpeo brejk, posle čega je usledila nova drama.

"Dođi ovamo, kunem ti se da ću napraviti problem. Dođi ovamo, napraviću problem", govorio je Troicki supervizoru koji je bio blizu terena.

Troicki se zatim okrenuo ka sudiji, koji mu je tražio razlog za pozivanje supervizora, posle čega se Troicki vrlo glasno prodrao na njega: "Da li hoćeš problem? Pozovi ga".

Srpski teniser je objasnio razlog kao taj što sudinica "nije bila sigurna" oko svoje odluke verovatno želeći da se poen promeni.

"Kunem ti se, draću se još više na tebe ukoliko se ne predomisliš", bile su reči Troickog.

Troicki je nastavio da se dere na sudiju: "Nemoj da lažeš, nije ništa rekla".

Viktor je nastavio da objašnjava svoj stav i ušao u raspravu sa sudinicom, koja i dalje nije bila potpuno siguran u ono što je mislila.

Za razliku od razgovora sa glavnim sudijom Viktor nije bio toliko neprijatan dok je pričao sa linijskim.

"Pogledaj je, trese se... Ne želim da se derem na nju, ali ona ne zna pravila. Ne želim da je uplašim, ona misli da sam ja veštica koja će je uplašiti. Samo reci istinu, rekla si da nisi sigurna", nije odustajao Troicki.

Ipak, molbe srpskog tenisera nisu urodile plodom, pa je ostala odluka da poen pripadne Miraljasu.

Sudija je tada popustio i rekao Miraljasu, koji je bio na servis linij spreman da započne poen, da će dopustiti Troickom da predahne.

"Nije njena krivica, tvoja je krivica. Ali, ne krivim tebe", rekao je Troicki tokom pauze, pa ga je sudija upitao šta je od njega očekivao. "Iskreno, ne očekujem ništa od tebe. Možda jedino očekujem da padneš sa stolice. To je jedino što očekujem", jasan je bio srpski teniser.

kurir.rs / kurir sport 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...