TENIS PRES KLUB SVEČANOM AKADEMIJOM OBELEŽIO 35. ROĐENDAN: Savo Milošević, Boba Živojinović i Kiki uveličali slavlje
Foto: Tenis pres klub Srbija

U PROSTORIJAMA UNS-a

TENIS PRES KLUB SVEČANOM AKADEMIJOM OBELEŽIO 35. ROĐENDAN: Savo Milošević, Boba Živojinović i Kiki uveličali slavlje

Tenis -

Udruženje novinara Srbije, zajedno sa Tenis pres klubom, ove godine slavi 35 godina od prvog odigranog turnira novinara - tenisera, kao i 10 godina od osnivačke Skupštine TPK kada su i zvanično postali sekcija pri UNS-u, pravno lice sa više od 80 članova već prve godine od osnivačke Skupštine.

Povodom ovog jubileja u prostorijama press centra UNS-a, u Beogradu je održana svečana Akademija na kojoj su najuspešniji pojedinci i zaslužni članovi ove organizacije dobili priznanja. Takođe, iste nagrade pripale su i pojedincima i organizacijama koje su u proteklom periodu najzaslužnije za razvoj teniskog sporta u Srbiji, kao i pomoć u razvoju Tenis pres kluba. Svečanoj akademiji Tenis Press kluba Srbija prisustvovale su brojne zvanice, među kojima: počasni predsednik TSS i TPK Slobodan Boba Živojinović, selektor Fed kup selekcije Srbije Tatjana Ječmenica, trener FK Partizan i počasni član TPK Savo Milošević, počasni član TPK Kiki Lesendrić, potpredsednik OKS Bogdan Obradović i mnogi drugi.

1 / 13 Foto: Tenis pres klub Srbija

"Treba biti ponosan na ovako dobru organizaciju i tradiciju " - rekao je u uvodnom govoru generalni sekretar UNS Nino Brajović i dodao: "Ova sekcija broji preko 120 novinara, aktivni su u toku cele godine, zato i nije čudo da uspesi i pohvale stižu sa svih strana".

I ostali prisutni bili su sličnog mišljenja. Boba Živojinović nije krio zadovoljstvo što se tradicija čuva, što se organizaciji priključuju novi članovi.

"Novinari teniseri mogu da budu primer za mnoge profesionalne sportske organizacije kod nas, jer takav entuzijazam i stručnost na jednom mestu nisu baš uobičajena stvar".

Posle oficijelnog dela Akademije, prikladnog aperitiva i posluženja, na trpezi se našla i torta u obliku teniskog terena i reketa, sa brojkom - 35. Ovu tradiciju novinari - teniseri će čuvati i nadalje, i to je rezime svečane Akademije održane u petak u Beogradu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track