SRĐAN ĐOKOVIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO NA UVREDE PRIŠTINSKOG AMBASADORA: Ove reči će Albanac pamtiti dok je živ!
Foto: Pritnscreen

BRUUTALAN DOGOVOR EDONU CANI

SRĐAN ĐOKOVIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO NA UVREDE PRIŠTINSKOG AMBASADORA: Ove reči će Albanac pamtiti dok je živ!

Tenis -

Ambasador takozvane države Kosovo u Bugarskoj Edon Cana putem tvitera izvređao je najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, a Srđan Đoković je na sve to imao žestok odgovor.

Gostujući u jutarnjem programu kod Jovane i Srđana na TV Prva, Srđan Đoković je govorio na mnoge teme posle uspeha teniske reprezentacije na premijernom ATP Kupu, ali i uvrede od strane prištinskog amasadora koji je Novaka nazvao "primitivcem, zaostalim i klasičnim balkanskim nacionalistom i šovinistom".

foto: EPA, Printscreen

"Odakle god da ste... Novak je nacionalista, naravno, kao što sam i ja i većina ljudi u ovoj zemlji. To nije ništa ružno! Mi volimo svoj narod i svoju zemlju, ali ne mrzimo tuđe narode i tuđu zemlju. Vi ste ušli u našu zemlju i, da znate, to je naša sveta zemlja, kao što je za Jevreje Jerusalim. Prema tome, mi ćemo uvek biti uz naše Kosovo i naš narod dole. To nemojte da... Da mislite da će se nešto promeniti za deset, dvadeset, sto ili hiljadu godina. Uvek će Kosovo biti srce Srbije. Kao što je sada, tako će biti i navek", istakao je Srđan Đoković.

(Kurir sport, TV Prva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track