IVANIŠEVIĆ JE JEDAN OD MOJIH DEČAČKIH IDOLA Đoković: Srbija i Hrvatska su identične zemlje istih kultura!
Foto: Profimedia

prija mu saradnja

IVANIŠEVIĆ JE JEDAN OD MOJIH DEČAČKIH IDOLA Đoković: Srbija i Hrvatska su identične zemlje istih kultura!

Tenis -

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković deklasirao je Jošihita Nišioku u borbi za osminu finala Australijan Opena sa 3:0 (6:3, 6:3, 6:2)!

Posle meča, Đoković je istakao da je duel sa Japancem bio možda i najbolji meč na turniru.

"Ovo je jedan od mojih najboljih mečeva. To sam, između ostalog, uradio i zbog mog trenera Gorana koji je danas došao."

Novinar je posebno naglasio da je odličan servis bio prisutan u Novakovoj igri, i upravo istakao Ivaniševića kao nekog ko je uticao na ovaj segment igre.

"Samo pogađam više asova" - rekao ja Novak, izazvao salve smeha na tribinama, i potom nastavio:

"Očigledno, tu ima mnogo tehničkih detalja o kojima razgovaramo. Naravno, fokusiramo se i na neke druge jednostavne indikatore koje koristite u svojoj igri za servis, rierne i ostalo. Sve to, za sada, funkcioniše dobro po mene.

Novinar je potom insistirao da Novak objasni detaljnije saradnju sa hrvatskim stručnjakom i otkrije na koji način sarađuju.

"Mnogo se zabavljamo, šalimo, mnogo zavitlavamo. Pričamo razne jezike. Znamo se baš dugo. On je jedan od mojih idola kada sam bio manji. On dolazi iz Hrvatske, ja sam iz Srbije, to su zemlje koje su jedna pored druge, gotovo identične i istih kultura. Trenirao sam u Pilićevoj akademiji u Nemačkoj, pripremao se za Vimibldon.

foto: Profimedia

"Te 2001. godine sam udario nekoliko loptica sa njim, i to mi je bilo tada ostvarenje snova. Bilo je divno. Videti ga u boksu je zaista jedna sjajna stvar. To je posebna energija koja dolazi. On ima odlične analize i zapažanja i odlično sarađujemo."

Breša - Milan

Dolaskom Zlatana Ibrahimovića Milan je počeo da se diže, ima dve pobede zaredom i na dva boda je od mesta koje vodi u Evropu. Večeras (20.45) gostuje davljeniku Breši i kvota na dvojku je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Breša - Milan.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track