Najnovije vesti

NOVAK PRVI PUT PRIČAO O NAJINTIMNIJIM DETALJIMA SVOJE PORODICE: Trudimo se da živimo normalan i pristojan život, kao svi
Foto: Profimedia

ISKRENO

NOVAK PRVI PUT PRIČAO O NAJINTIMNIJIM DETALJIMA SVOJE PORODICE: Trudimo se da živimo normalan i pristojan život, kao svi

Tenis

Najbolji svetski teniser Novak Đoković rekao je danas da je svestan da je njegova porodica privilegovana, ali da ta svest pomaže da pristupaju skromno i pošteno svemu.

"Popularnost ima svoje prednosti i mane, tako je definitivno i za svakog važi isto. Smatram da mnogo zavisi od toga kako to posmatraš, šta želiš od svog javnog života. Trudimo se kao porodica da živimo 'normalnim' životom i budemo skromni, svesni sveta oko nas, šta se dogadja. Svet u kom živimo je manjina, privilegovani smo. Ta svest pomaže da se pristupi skromno i pošteno svemu", rekao je Djoković novinarima u Beogradu.

foto: Profimedia

Đoković je upitan da li ga opterećuje popularnost, koja je iz godine u godinu sve veća, i u kojoj meri remeti porodicu.

"Ima svojih prednosti jer mi ovakvi dogadjaji omogućavaju da prenesem odredjene poruke za koje smatram da su relevantne, pogotovo za mladju publiku. Postoje mane te popularnosti, ali to su okolnosti u životu i realnost sa kojom svako ko je u mom okruženju mora da živi. Jednostavno je tako i to svi prihvataju", kazao je Đoković.

Pitanje je bilo vezano i za njegovu decu, hoće li u budućnosti njih opterećivati to što mu je roditelj tako velika zvezda.

"Deca će učiti kako rastu i razvijaju se, kako da se nose sa tim. Želim da moja deca izraze sebe i ostvare sebe na nezavisan, svojstven način, da budu srećni i potpuno samostalni, čime god žele da se bave", odgovorio je Đoković.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja