KURIR NA LICU MESTA U DUBAIJU: Nema razloga za brigu, u Novaka su oči sokolove!
Foto: AP

Poslednji raport sa turnira

KURIR NA LICU MESTA U DUBAIJU: Nema razloga za brigu, u Novaka su oči sokolove!

Tenis -

Specijalni izveštač Kurira iz Dubaija: Vuk Brajović

U Dubaiju i svetu tenisa - ništa novo.

Dok Novak Đoković nezaustavljivo krči put ka svojoj 79. ATP tituli u karijeri u Dubaiju, na društvenim mrežama niču nedobronamerne kontroverze vezane za najboljeg igrača sveta.

Uslikan uveče i pod jakim fleševima izbliza na žurci za igrače, prizor poluzatvorenog oka naseg igrača je dao povoda nekim "dušebrižnicima" da na netu izraze sumnju da već duže vreme nešto nije u redu sa Novakovim okom, uz komentar: "Zašto niko ne pita Novaka oko ovoga?"

Istina je da je Novak 2016. predao svoj do ove sezone poslednji meč u Dubaiju Felisijanu Lopezu zbog problema koje mu je te noći pustinjski pesak izazvao sa sočivima, kao i da je imao određene prolazne probleme sa okom u Melburnu usled kraćeg migrenskog napada u meču protiv Raonića, ali se od tada ništa slično nije ponovilo - ni do kraja Melburna, ni od početka turnira u Emiratu.

Za one koje je ovaj post istinski zabrinuo, ali i one koji su ga zlurado prihvatili, izveštaj Kurira sa lica mesta u Dubaiju glasi: sa Noletom je sve u najboljem redu!

Srpski medijski kontigent je igrom zanimljivih okolnosti upravo prisustvovao Novakovom treningu pred pokufinalni meč sa Monfisom (slikanje nije bilo dozvoljeno), na kome je trenirao istovremeno sa dvojicom sparing partnera sa druge strane mreže, u prisustvu celog svog tima - Ivanišević, Amanović, Panići.

Sjajnog raspoloženja i kretnje na terenu, naš as je već na treningu učinio teren prevelikim obojici saigrača sa druge strane mreže, a činjenica da je preko 70% loptica pala oko osnovne linije znači da su svi nišani odlično podešeni za večerašnji klasik sa atletičnim Francuzom.

I zato, čujte i počujte iz daleke pustinje arapskog poluostrva - u našeg Novaka su oči sokolove!

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track