Najnovije vesti

JANKO OPET TATA: Biljana Tipsarević se porodila! Dečak ima neobično ime
Foto: ATA Images

emili dobila brata

JANKO OPET TATA: Biljana Tipsarević se porodila! Dečak ima neobično ime

Tenis

Supruga tenisera Janka Tipsarevića, dizajnerka Biljana porodila se i na svet donela zdravog dečaka.

Proslavljeni srpski teniser Janko Tipsarević i njihova ćerka Emili najviše su se obradovali kada su im iz porodilišta javili da je sve proteklo u najboljem redu i da su mama i sin Noa dobro.

Muško lično ime Noa, veoma je popularno u poslednjih nekoliko decenija, kako u hrišćanskim, tako i u islamskim zemljama, i smatra se da je poteklo od imena Noje ili Noah, a koji je bio jedan od proroka i u hrišćanstvu (pominje se kao prorok u Izraelu, u “Starom Zavetu”), kao i u islamu (pominje se u “Kuranu” kao jedan od proroka i sledbenika Muhameda i Allaha).

Poznata je priča o potopu i barci koju je gradio Noje ili Noah, a prema uputima Boga kako bi izbegao “Veliki Potop”, jer je bio pravi vernik kome je Stvoritelj dodelio ulogu “spasioca” svih živih bića na zemlji.

Porođaj je objavljen u jednoj privatnoj klinici, a popularnom teniseru je bilo omogućeno da sve vreme bude uz suprugu.

Tokom proteklih devet meseci, računa o Biljaninoj trudnoći vodelila je doktorka Rakić. Ono što je zanimljivo, dizajnerka je tokom čitave trudnoće bila aktivna, te smo je samo dan pre porođaja uslikali u Zemunu gde je fotografisala kampanju za novu kolekciju. Tim povodom je izjavila:

- Modeli mogu da se nose uz patike, uz papuče, nešto ravno... A mogu i uz štikle, za neke prigodne prilike. Pravo je vreme da osvežimo garderober letnjim komadima odeće, iako je neizvesno da li ćemo ove godine imati letovanja na kakva smo navikli - kazala je ona pred našim kamerama.

Kurir sport / Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...