O, LOLA, O, LOLA... ONA JE NAJPROVOKATIVNIJA UMETNICA NA SVETU! Očaravajuća je i koristi svaku priliku da priđe NOVAKU!
Foto: Printskirn YT

posebna i genijalna

O, LOLA, O, LOLA... ONA JE NAJPROVOKATIVNIJA UMETNICA NA SVETU! Očaravajuća je i koristi svaku priliku da priđe NOVAKU!

Tenis -

Upoznajte Lolu Astanovu, najseksipilniju pijanistkinju na planeti, koja je izuzetno bliska sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem.

Prvi reket sveta, Novak Đoković, najavio je dolazak svetski poznate pijanistkinje Lole Astanove na Adria tour, koji se za vikend održava u Beogradu.

Sam pomen na ovu harizmatičnu brinetu doveo je društvene mreže do usijanja.

Lola važi za najseksipilniju i najtalentovaniju pijanistkinju na svetu. Ova blistava mlada umetnica usavršila je duboko emotivni stil sa izrazitim vizuelnim duhom. jene originalne, virtuozne izvedbe postale su viralne senzacije. Ona je koristeći društvene mreže, nove medije za komunikaciju pokazala šta znači biti moderan virtuoz. Mnogi mladi su zahvaljujući njoj otkrili muziku Šopena, Lista, Ramanjinova...

Lola je rođena u bivšem Sovjetskom savezu, tačnije Uzbekistanu. Mama je radila u muzičkoj školi, pa je prirodno i ona krenula istim putem... Već sa šest godina počelo je njeno putovanje kroz muziku. Talenat je bio očigledan.

Imala je samo osam godina kada je počela da ide na turneje širom sveta. Nastupala je u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Francuskoj, Rusiji... 1996. godine u Moskvi bila je dobitnica "Šopenove nagrade" za mlade pijaniste

Nakon što je emigrirala u Sjedinjene Američke Države, nastupala je u čuvenom "Karnegi holu". Koncert je izazvao pažnju medija i dokazao da je Lola sposobna da privuče publiku klasičnim repertoarom.

foto: Printskrin / You Tube

Dokumentarni film „Treir Visions of New York“, sa Lolinim izvođenjem čuvene Geršvinove „Rapsodije u plavom“, dobio je „EMI“ nagradu za 2016. godinu.

Nastupala je na balu koji je upriličen u čast glavnog urednika "Voga", a na ovom glamuroznom događaju prisustvovao je i predsednik Amerike Donald Tramp.

foto: Printskrin / You Tube

Lola je retka i genijalna, a svojim savršenim izgledom oduzima dah pripadnicima jačeg pola.

foto: Printskrin / You Tube

Zanimljivo, dugo se spekulisalo da je jako zainteresovana za Novaka Đokovića i da praktično koristi svaku priliku kako bi se našla u njegovoj blizini. Inače, srpski teniser je njen veliki poštovalac. Uživa u Lolinoj muzici i voli da ide na njene spektakularne nastupe. Sada ju je pozvao da nastupi na turniru koji organizuje i ona je to sa zadovljstvom prihvatila.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track