KAKAV ŠOK! FEDERER OTKAZAO OSTATAK SEZONE: Sve se iskomplikovalo, mora na novu OPERACIJU! DA LI JE OVO KRAJ?!
Foto: EPA/ROB PREZIOSO

kraj sezone, a možda i karijere

KAKAV ŠOK! FEDERER OTKAZAO OSTATAK SEZONE: Sve se iskomplikovalo, mora na novu OPERACIJU! DA LI JE OVO KRAJ?!

Tenis -

Švajcarski teniser Rodžer Federer objavio je na svom Tviter profilu da je sezona za njega završena.

Federer je u sredu ujutru rastužio navijače širom sveta, kada je saopštio da će morati na još jednu operaciju jer oporavak od prethodne nije išao tako kako je bilo planirano.

"Dragi navijači, nadam se da ste svi bezbedni i zdravi. Pre nekoliko nedelja sam doživeo problem u mom inicijalnom oporavku i moram da uradim dodatnu brzu artroskopsku opreciju na kolenu desne noge. Slično kao i u 2017. godini, sada planiram da pauziram koliko je potrebno kako bih bio 100% spreman i kako bih bio na najvišem nivou. Nedostajaće mi moji navijač i tur, ali jedva čekam da vas sve vidim na početku 2021. godine", napisao je Federer.

Podsetimo, Federer je u januaru operisao koleno kako bi rešio hronične probleme. Očekivalo se da će pauzirati pola godine, ali stvari su se iskomplikovale, pa mora na novu intervenciju.

Federer ove godine puni 39 godina, trenutno je četvrti na ATP listi, ali očekuje ga veliki pad, jer ga dugo neće biti na terenu. Mnogi smatraju, da su male šanse da se vrati na nivo na kom je bio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track